Witaj na pradawnym forum , które w czasach staro¿ytnych têtni³o ¿yciem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie maj± ju¿ takiej popularno¶ci, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi siê nuta nostalgii. Stary Le¶niczy wci±¿ tutaj mieszka :)
czemu caly czas jest off
Zbanowany
mozecie mi wys³aæ tego byond bo u mnie nie chce mi sie pobrac a bym z chêci± zobaczy³ ta gre
Kaioken
siema moj gg 8706362 we¿cie napiszcie nie kumam pare zeczy
Lukas95 napisał:
co zrobic zeby miec Stage 2 Sharingan i co zrobic by miec kage bunshin no jutsu, mam ponad 200 bunshin
sharingan stage 2 = ze 100x u¿yæ sharingana ile¶ tam nin i gen i tai a Kage Bunshin to jest 200x Bunshin i Kupiæ zwój Kage Bunshin
Lukas95 napisał:
jak sie nauczyc jakiegos jutsu np. katon jakis i co trzeba zrobic u Sasuke ?
Jak masz wioske li¶cia to spokojnie katona mo¿esz mieæ tylko wal w loga do czasu a¿ ci sie nie poka¿e "You learned Katon: ... "
ekto napisał:
To jest to
Nie spamuj bo poleci 4 minus
Ostatnio edytowany przez Semaru (2008-10-21 05:20:30)
BazowyLVL
ej jak siê pod³±czyæ, bo nie ma nigdzie opcji join, a na dole pisze ze mam robiæ passy przez gmail a ja nie wiem co to!
Semaru jak masz problem z t± gr± to zagraj w to www.byond.com/games/Death278/NarutoTheHIddenStory
Od razu mówiê to NIE MOJA GRA.Grê za³o¿y³ death (chyba siê znacie)