Witaj na pradawnym forum , które w czasach starożytnych tętniło życiem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie mają już takiej popularności, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi się nuta nostalgii. Stary Leśniczy wciąż tutaj mieszka :)
czemu caly czas jest off
Zbanowany
mozecie mi wysłać tego byond bo u mnie nie chce mi sie pobrac a bym z chęcią zobaczył ta gre
Kaioken
siema moj gg 8706362 weżcie napiszcie nie kumam pare zeczy
Lukas95 napisał:
co zrobic zeby miec Stage 2 Sharingan i co zrobic by miec kage bunshin no jutsu, mam ponad 200 bunshin
sharingan stage 2 = ze 100x użyć sharingana ileś tam nin i gen i tai a Kage Bunshin to jest 200x Bunshin i Kupić zwój Kage Bunshin
Lukas95 napisał:
jak sie nauczyc jakiegos jutsu np. katon jakis i co trzeba zrobic u Sasuke ?
Jak masz wioske liścia to spokojnie katona możesz mieć tylko wal w loga do czasu aż ci sie nie pokaże "You learned Katon: ... "
ekto napisał:
To jest to
Nie spamuj bo poleci 4 minus
Ostatnio edytowany przez Semaru (2008-10-21 05:20:30)
BazowyLVL
ej jak się podłączyć, bo nie ma nigdzie opcji join, a na dole pisze ze mam robić passy przez gmail a ja nie wiem co to!
Semaru jak masz problem z tą grą to zagraj w to www.byond.com/games/Death278/NarutoTheHIddenStory
Od razu mówię to NIE MOJA GRA.Grę założył death (chyba się znacie)