Witaj na pradawnym forum , które w czasach starożytnych tętniło życiem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie mają już takiej popularności, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi się nuta nostalgii. Stary Leśniczy wciąż tutaj mieszka :)
Witam!
Chciałbym przedstawić wam nowo powstałą grę o tematyce NARUTO! Mamy tam bardzo dużo wiosek i całkiem sporo klanów Niech was nie zmylą statystyki bo to szybko idą ale później wolno więc na jedno i to samo wychodzi.
Na pewno was ta gra wciągnie dodam jeszcze że jak będzie grało już sporo osób będą urządzane walki wiosek na polu bitwy.
Oto kilka screenów z gry:
I link
http://www.byond.com/games/Roxon/NarutoNewAdventure
Mam z tym Problemik! Taki że gdy pisze na OOC nie widze tego, nawet nie widze jak inni piszą a oni pewnie nie widzą jak ja pisze!!! Choć widać jak pisze na opcji: say "! Ale nawet gdy chce się ruszac to gdzies 30 sec czekam aż sie ruszy a na początku tak sie nie dzialo!!! prosze o pomoc!!!
SSJ1
Coś w rodzaju Tibi
Wiesz już mi działa wyskoczyło mi na chacie: "OOC has been unlocked" czy coś takiego! Ale gierke polecam!
Dziś będę zdawał na chunnina ! I musze se załatwić 40k Yenów na katon1 bo przez przypadek wziąłem kupiłem katona 2! Taki już mam pech!
Spoko spoko, tylko teraz serva nie ma, też chciałbym sobie na chuunina zdać tylko z kaską problem xD a tak poza tym to troche nie rozumiem uczenia się pieczęci, no bo uczą ich np. Sasek, Naruto itd. ale co one nam dają skoro i tak w zakładce bodajże trening jest trenowanie pieczęci i na liście wszystkie umiemy ,a nie tylko te których się nauczyliśmy od NPC
SSJ3
gorąco polecam
Przybysz
Naczym ta gra polega ??????? To cos w rodzaju tibi??????