Witaj na pradawnym forum , które w czasach staro¿ytnych têtni³o ¿yciem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie maj± ju¿ takiej popularno¶ci, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi siê nuta nostalgii. Stary Le¶niczy wci±¿ tutaj mieszka :)
SSJ4
hehehe fajne kawa³y 10/10
A ty fajnie spamujesz
Idê z koleg± do lica, a tu ten sam motorowiec co na basenie do nas podje¿d¿a i nawala kumpla z piê¶ci. No to ja kome i dzwonie po gliny. Zanim te lamusy przyjecha³y, motocyklista ju¿ le¿a³ xD
Sylwester u kolegi-bogacza. Tañczymy, a tu nagle jaka¶ dziewczyna na mnie szampan wylewa. Przez ³adne dziesiêæ minut próbowa³a wydostaæ g³owê z kosza na ¶mieci xD
Impra przy basenie. Tañczymy, po¶lizn±³em siê i chulpn±³em do wody. £adny ubaw ze mnie Yaro (kolega Jarek) mia³. Tañczymy dalej, on jest przy basenie, to mu nogê podk³adam. Wtedy by³ moment, co trzeba by³o podskoczyæ, no to Yaro podskakuje zahaczaj±c o moj± nogê. Obaj byli¶my po dwóch sekundach w wodzie
W szkole pani nas siê pyta, co to jest aorta. Kayn (nastêpny kolega, Kamil) wrzeszczy:
- No ¿eby w trzeciej lica siê o to pytaæ!
Facetka siê wnerwi³a i mu sprzeda³a ³adnego ciosa z li¶cia w twarz xD
Ostatnio z kolegami sake sobie przyrz±dili¶my. Kayn próbuje - przechadzka do kibla. Yaro próbuje - patrz: próba Kayna. Ja pijê - patrz: koledzy. Baba od chemii podchodzi (robili¶my to na chemii, zamiast jakiego¶ roztworu czy czego¶ tam), bierze próbówkê i wlewa do roztworo. My pod ³awkê i nagle JE*! Babsko ca³e czarne i mówi: Ale kopa to ma. Trochê za du¼o (czego¶tam, nie pamiêtam). Spróbujê - znowu pod ³awkê - tym razem wszyscy, bo wiedzieli, co kombinujemy. Rezultat taki jak u nas - i na dwa miesi±ce zostawali¶my po lekcjach i czy¶cili¶my toalety
Ostatnio edytowany przez KibaIzuzuka (2008-05-24 20:29:37)
A ja mam now± historie
By³em W szkole Mój kolega powiedzaia³
Prosze pani Mo¿na ukaraæ czlowieka za co¶ czego nie zrobi³
oczywiscie ¿e nie
Aha To Dobrze Bo Nie mam pracy domowej [XDD lol]
TO wtedy ca³a klasa sie smia³a wraz z zemn± a pani powiedzia³a a to mnie wkreci³ xDDD i nie da³a mu BZ,ta
Ostatnio edytowany przez Kamixoo (2008-04-07 20:11:28)
Ja raz sobie tak o sobie rzuci³em kamieniem i trafi³em w kurê! Potem wylatuje jaka¶ babka i ja zwia³em xd!
Raz jak jecha³em sk±d¶ rowerem to przede mn± jecha³ jaki¶ facet. Kury wysz³y na ulicê a on je przejecha³! Kilka kur po¶wiêci³o swoje ¿ycie. Ca³a ulica by³a bia³a. xd
Te historyjki dzia³y siê kilka lat temu, kiedy by³em w podstawówce i by³em u babci.
Zbanowany
Ja jak by³em ma³y. To przy sikaniu ¶ci±ga³em ca³e spodnie. No to sikam ,a tu naglr z majt gówno mi takie wylecia³a i rodzice musieli to sprz±taæ.
O. Raz mój tata jak og³±da³ mecz w TV u¿y³ komurki amiast pilota a ja tak siê smia³em ¿e z krzes³a a¿ sie la³o.
wszystkie wasze historyjki dobre 10/10
ja se ide do szko³y (5 klasa) przechodzê ko³o gimnazjum a tu jaki¶ pies bez kagañca i nie jest przywi±zany szczeka i ujada jak opêtany naraz wychodzi jaki¶ facet i ja mu mówie ¿e chcê przej¶æ a on na to ¿e mog³em drug± stron±, innej drogi do mojej szko³y nie by³o a on my¶la³ ¿e ide do gimnazjum, trzeba dodaæ ¿e by³em do¶æ wysoki
to by³o tej jesieni (1 gimnazjum), idzie se facetka od reli, nikt jej nie lubi³ bo zadawa³a prace domowe typu dlaczego niebo jest niebieskie poza tym libi³a rydzyka (mia³a oko³o 30 lat), wszyscy bij± brawo naraz na lekcji ona podchodzi do tablicy i butelka jakie¶ 10 cm od jej twarzy w tablice uderzy³a, nied³ugo potem zrezygnowa³a z uczenia naszej klasy
by³o to w czerwcu czy maju tego roku, druga facetka od reli o imienie renata co¶ tam pisze a naraz odzywa siê jeden ch³opak i mówi renia ona mu wpisuje uwage ¿e siê do niej po imieniu zwraca
Spoko te wasze story usmiac sie idzie no to teraz ja;
1 robilysmy z kumpela ognicho na lace no i na koniec poszlysmy po wode zeby to zgasic.No to ja sobie niose ta wode a ona pisala esa a ze na podworku ciemno to przez przypadek wlazla do garazu i wpadla do kanalu^^a sie dar³a...
2. super team (my bro & I) myjemy samochod przed wielkanoca. Mialam splukac maske auta z piany ale jakos sie tak zamachlam i zamiast w maske to rypa w brata wiadrem zimnej wody...co on na to?Podnosi sie i..Aaale ci zaraz zapierdacze(wersja ocenzur.^^).-Smingus Dyngus- i w nogi.
3 moj brat kiedys chcial ¶ciszyc sasiadke pilotem od tv.Stanal w progu i z textem no nie da sie no...xD
kiedys zawolala go zeby narwal jej gruszek to ten poszedl sobie narwal i wrocilxD
a propo niej kiedys stanela na palik (takie cos na koncu lancucha co sie wbija w ziemie zeby krowa nie zdezerterowala xD) jak muæka ruszyla to sasiadka zrobila piekne salto w tyl^^i lezy tak na ziemi i z textem ta ja ¿em bur³a xD
4.Kiedys zostawilam buty na podworku pod lawka. Rano je ubralam i czuje takie dziwne cos pod stopa sciagam trampka a tam mala ropucha bleee...
5 jak robilismy kulig to mojemu glupiemu bratu siedzacemu na sankach przed nami spodnie strzelily na tylku na takim mrozie masakra byla i polewka na chacie:
6 Koledzy kiedys wykrecali zarowki w szkole na korytarzu i jeden drugiemu spadl z "barana" na nauczycielke! oj by³a litania^^
Jak cos mi sie jeszcze przypomni to napisze xD
Ostatnio edytowany przez EmjayxD (2008-07-04 20:44:12)
Kaioken
niedawno jecha³ go¶ciu kadetem z otwart± szyb±. Ja sobie my¶le opluje mu samochód. Patrze on sie zatrzymuje i zaczyna sie wycierac chusteczk±. Ja z kumplem w ¶miech a on dalej sie wyciera i wyzywa mnie. Jak zaczo³ nas gonic uciekli¶my mu. Xd
Hehe, mocne historyjki
A ja mam takom:
Kiedy¶ mój kolega zobaczy³ ¿ula który ¶pi pod murem, a obok niego le¿y butelka z winem. To zabra³ mu t± butelkê, wyla³ wino i tam nala³ po³o¿y³ t± butelkê obok ¿ula i go obudzi³ a ¿ul wsta³, wypi³ wszytko z butelki i poszed³ xDD
Kiedys powiedzial mi kolega ze przyjdzie do mnie na podwurko ze swoim znajom. Ja sie pozniej nudzilem to na balkonie plulem rzuca³em jakimis zabawkami p³ytami w ludzi.Raz trafilem w takiego kolesia co powiedzial ze jak mne dorwie to dostane na zajutrz okaza³o sie ze moj kolega przyszed³ z tym gosciem. Spieprzalem az sie kurzylo
Ostatnio szukali¶my dzikich wysypisk ¶mieci na zajêciach przyrodniczcyh. Pani stanê³a nad moj± g³ow±.
- A tam zrobi³e¶ zdjêcie? - podnios³em siê gwa³townie i trafi³em j± w podbródek. Dobra, nic nie mówi. Ale jak zrobi³em to samo z kumplem, który ju¿ polecia³ na plecy, to powiedzia³a xD
Zbanowany
Ja pamiêtam jak jakie¶ 8 lat temu, mia³em siê umyæ.. Wchodzê do ³azienki. Spoko, nic niezwyk³ego. Otwieram sedes i nie wiem czemu wk³adam tam jedn± stopê a za ni± drug±. po czym o¶wiadczy³em na ca³e mieszkanie:
-Mama! Wanna siê skurczy³a!!!!!!!!!
A ja mia³em tak± dziwn± historie idzie se pijak stary a my z kumplami gdzie siê tak spieszysz dziadziu xDD
a on do nas "ja ci kurwa dam ja nie jestem waszym dziadkiem gówniarze" i sie wkurzy³ i zacz±³ nas z butelk± goniæ i siê potkn±³ o krawê¿nik i zaliczy³ glebe i mu sie piwo rozla³o xDD.