Witaj na pradawnym forum , które w czasach starożytnych tętniło życiem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie mają już takiej popularności, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi się nuta nostalgii. Stary Leśniczy wciąż tutaj mieszka :)
logo
Heh.....postanowiłem założyć 1 na tym forum klub anty sasóke = ASS
A- anty
S- sasóke
S- squad
I od razu mówię : tutaj nie ma żadnych wymogów zmiany sygn , avków itp. NIE MA ! jedyną wymagacą rzeczą jest :
NIENAWIDZIĆ , lub NIE LUBIĆ Saska......
Również proszę o dawanie artów itp. które obrażają tego menela =D
Ostatnio edytowany przez Sylar (2009-02-14 19:49:03)
No w sumie to ja go nie lubię!
TO TYLKO TAKI GŁUPI LAMUS!
"O zabije itachiego! MAMO! TATO! ŁEeeeeeee! HAHAAHAA POMSZCZE RODZICÓW" to mnie najbardziej w nim wk****a ;P cenzura jest xD
Ostatnio edytowany przez Kunik (2008-02-11 09:40:17)
nie lubie saska bo robia z niego na sile mistrza i msciciela...po zatym uwaza ze wszystko wie i jest najlepszy...
Nie patrzcie na mój avatar bo nie miałem z kim robić,no i tak jakoś wyszło
Nie lubie Sasóke...
W shippuudenie i w mandze stał się taki potężny, spoiler zabił oro,deidarę no i przełamał tsukiyomi Itacha.
Nie lubie go też za to że wszyscy go lubią i, że taki ważniak z niego się zrobił
Heh.. nie przepadam za saskiem od samego początku... Burok który nie liczy sie z przyjaciółmi Jedyne czego chce to mocy... A Naruto jest silniejszy według mnie bo ma przyjaciół ^^ Saska nie lubie też bo wkurza mnie z tym "zabić Itachiego" "Zabić Itachiego" "ZEMSTA ZEMSTA ZEMSTA" po prostu najmniej lubiana przeze mnie postać ^^
Chciałbym jeszcze dodać:
- Wszyscy którzy lubią Saska nie macie prawa dyskryminować , oczerniać itp. osób anty ! ( to samo w druga stronę ! )
Piszę to bo już jakiś nub dał mi za to minusa / P.S Nub z niego większy bo ja zbieram minusy więc gówn* mi zrobił ^^
ja nie lubie saska z tego samego powodu co przedmowcy np ze ciagle nawija o zemscie ,jest wazniak ,uwaza ze jest best ale od naruto by dostal w ciry ,no i to tyle poprostu taki lamus xD
ale itachi jest wporzo
Ostatnio edytowany przez Johnyx (2008-02-12 13:36:05)
SSJ5
Sasuke to taka Lamka...biega od wioski do wioski "chce mieć moc!!" "ZEMSTA" "ZABIĆ ITACHIEGO" ogólnie bleble... niech Itachi wydłubie mu te oczy i już,myśli że kozaczy bo zabił oro gdy ten był zmęczony...eh..ASS ROX
Heh na co wpadłem
Otóż .....
Gdy tak sobie pomyśleć nasz sÓper sasek tak naprawde nic sam nie osiągnął
- MOC - Oro
- KG - Klan
- Chidori ( jego jedyne jutsu xd ) - Kakaś
Ten wieśniak nic sam nigdy nie umiał !!! BOORAK !
SSJ5
he he he tez nie lubie saska bo jest wiesniacki no. gdy mial walczyc z gaara na chunin exam to wygladal jak bab a aha i nawet go nie pokonal tylko naruto to jest kompletne dno aha jakby tego bylo malo to ten itachi jest o wiuele lepszy od sasuke tego pedala
SSJ5
Wszystkie posty wyżej, zebrane w jeden post żeby stworzyć jeden wielki post napisany w skrócie przez szklanke xD
Tzn. J/P/W<jak posty wyżej>