Witaj na pradawnym forum , które w czasach staro¿ytnych têtni³o ¿yciem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie maj± ju¿ takiej popularno¶ci, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi siê nuta nostalgii. Stary Le¶niczy wci±¿ tutaj mieszka :)
Ja te¿ nie nawidzê Saske z paru powodów:
-Bo ci±gle ignoruje Naruciaka i Sakurê
-Bo uwa¿a siê z sharinganem za niewiadomo jakiego kozaka
-Bo przy³±czy³ sie do Oro,ten da³ mu moc ,a on jak ostatni gnój go zdradzi³
-Bo zabi³ swojego brata
-(Do punktu 4)Bo zabi³ moj± ukochana postaæ w Shippuuden
I dobrze mu ,ze dosta³ taki wpier*** od Killerbee
Nie cierpiê saska bo to taki wa¿niak!!! Ci±gle tylko o odbudowie Klanu, zniszczeniu Itachiego i o mocy ;/
Niczego sam siê nie nauczy³!!! Czop jaki¶!!!! Naruto by go na hita wzi±³ rasen-shurikenem!!!! to bo odtr±ca mi³o¶c Sakury xD O mam pytanko. Czy jest serwer hamachi tego squadu?
SSJBeast
Sasuke to jedna z najgorszych postaci w ca³ym anime , chod¼ z pocz±tku wydaje siê byæ na swój sposób "fajny" to jednak potem pokazuje calutk± prawdê o sobie . No có¿ m³ody Uchiha my¶li ¿e je¶li ma Sharingana to jest naprawdê dobry a "pokonanie" Orochimaru i Itachiego utwierdzi³o go w jego b³êdnym toku my¶lenia .
Przybysz
kto mi da link do najlepszego sasuke?
Raczej nie w tym temacie takie pytania powiniene¶ zadawaæ, warn//kuboss
Przybysz
I ja siê tu do³aczê.Nienawidzê saska podam w paru punktach.
1. Jest pie*******m homo.
2. Jak naruto zrobi co¶ lepiej tu ju¿ ma krzywy ryj.
3. Nie wiem jak to zrobi³ ale jako¶ przypadkiem chyba ¿e zabi³ itachiego który jest o niebo lepszy(Itachi ROX)
4.Obchodzi go tylko moc i ca³y czas mówi o zem¶cie
5.Pare innych powodów których nie bêde wymieniaæ bo ten post zaj±l by ca³± stronê
Mam nadziejê ¿e ka¿dy kto ogl±da naruto te¿ tak my¶li.
J***æ
SSJ.p.2
Czemu nie lubię sasuke??
1. Wszysytko wskazuje na to że jest homo.
2.Wygląda jak EMO
3.Ma tyle tych mocy jakis power rangers czy tam co.
4.Wszystkie dziewczyny go lubią nie wiem czemu.
5.Anime i manga nazywa sie Naruto a nie Sasuke.
Uwa¿am, ¿e temat jest do zamkniêcia. Nie widzê sensu kontynuowania tego teamu, który robi siê powoli naturalnym ¶rodowiskiem spamu. Szczególnie, ¿e ka¿dy siê powtarza.
Jak dla mnie, temat do zamkniêcia.