Witaj na pradawnym forum , które w czasach starożytnych tętniło życiem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie mają już takiej popularności, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi się nuta nostalgii. Stary Leśniczy wciąż tutaj mieszka :)
Ja też nie nawidzę Saske z paru powodów:
-Bo ciągle ignoruje Naruciaka i Sakurę
-Bo uważa się z sharinganem za niewiadomo jakiego kozaka
-Bo przyłączył sie do Oro,ten dał mu moc ,a on jak ostatni gnój go zdradził
-Bo zabił swojego brata
-(Do punktu 4)Bo zabił moją ukochana postać w Shippuuden
I dobrze mu ,ze dostał taki wpier*** od Killerbee
Nie cierpię saska bo to taki ważniak!!! Ciągle tylko o odbudowie Klanu, zniszczeniu Itachiego i o mocy ;/
Niczego sam się nie nauczył!!! Czop jakiś!!!! Naruto by go na hita wziął rasen-shurikenem!!!! to bo odtrąca miłośc Sakury xD O mam pytanko. Czy jest serwer hamachi tego squadu?
SSJBeast
Sasuke to jedna z najgorszych postaci w całym anime , chodź z początku wydaje się być na swój sposób "fajny" to jednak potem pokazuje calutką prawdę o sobie . No cóż młody Uchiha myśli że jeśli ma Sharingana to jest naprawdę dobry a "pokonanie" Orochimaru i Itachiego utwierdziło go w jego błędnym toku myślenia .
Przybysz
kto mi da link do najlepszego sasuke?
Raczej nie w tym temacie takie pytania powinieneś zadawać, warn//kuboss
Przybysz
I ja się tu dołaczę.Nienawidzę saska podam w paru punktach.
1. Jest pie*******m homo.
2. Jak naruto zrobi coś lepiej tu już ma krzywy ryj.
3. Nie wiem jak to zrobił ale jakoś przypadkiem chyba że zabił itachiego który jest o niebo lepszy(Itachi ROX)
4.Obchodzi go tylko moc i cały czas mówi o zemście
5.Pare innych powodów których nie będe wymieniać bo ten post zająl by całą stronę
Mam nadzieję że każdy kto ogląda naruto też tak myśli.
J***ć
SSJ.p.2
Czemu nie lubię sasuke??
1. Wszysytko wskazuje na to że jest homo.
2.Wygląda jak EMO
3.Ma tyle tych mocy jakis power rangers czy tam co.
4.Wszystkie dziewczyny go lubią nie wiem czemu.
5.Anime i manga nazywa sie Naruto a nie Sasuke.
Uważam, że temat jest do zamknięcia. Nie widzę sensu kontynuowania tego teamu, który robi się powoli naturalnym środowiskiem spamu. Szczególnie, że każdy się powtarza.
Jak dla mnie, temat do zamknięcia.