Witaj na pradawnym forum , które w czasach staro¿ytnych têtni³o ¿yciem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie maj± ju¿ takiej popularno¶ci, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi siê nuta nostalgii. Stary Le¶niczy wci±¿ tutaj mieszka :)
Ozaru
Semaru napisał:
Niestety nie... BYOND akceptuje e-maile z koñcówk± .com polecam gmail.com mo¿na do niego wej¶æ z http://google.pl
Nie prawda...Ja mam na o2 e-mail czyli z koñcówk± .pl i przys³a³o po chwili...
A ja mam taki problem, ze gdy siê loguje i gdy klikam Join to jest napisane ca³y czas Connected to world i nic sie niedzieje i po jakims czasie sie wy³±cza tylko czasem pokaze sie np. 1%, a kiedys wszystko dzia³a³o normalnie
Lukas95 napisał:
A ja mam taki problem, ze gdy siê loguje i gdy klikam Join to jest napisane ca³y czas Connected to world i nic sie niedzieje i po jakims czasie sie wy³±cza tylko czasem pokaze sie np. 1%, a kiedys wszystko dzia³a³o normalnie
Wielokrotnie mi siê tak zdarza³o. Po prostu usuñ pliki cache, je¿eli masz najnowsz± wersjê BYONDa to bêd± one w:
\Moje dokumenty\BYOND\cache
Lukas95 napisał:
czyli mam usun±æ wszystkie pliki z folderu cache ? ...niektórych nieda siê usun±æ bo wyskakuje, ze plik jest u¿ywany
wylacz BYONDa najpierw <.< a potem usun wszystkie
Mam problem z odtwarzaniem gier
Nie mogê do ¿adnej do³±czyæ
Gdy odpala gre pisze Lauhing Dream Sekker i siê zawiesza
jest tak z ka¿dymi grami
proszê o pomoc
proszê o zamkniêcie tematu ju¿ naprawilem sobie
Ps zainstalowa³em od nowa Byonda
Ostatnio edytowany przez dawidziuk (2009-07-16 07:25:19)
Ej czy móg³by kto¶ wyt³umaczyæ jak kodowaæ gry ? o co w tym chodzi i jak siê to robi ? bo czasem kto¶ pyta siê mnie czy bym móg³ zostaæ coderem a ja nawet nie wiem o co w tym chodzi
Lukas95
http://www.byond.com/games/Dopeboycash2 … ShadowMist
pobierz se to ,to jest rip . Metoda prób i b³êdów a jak cos mogê pomoc ;p ale sam znam siê na poziomie 3/6
Ostatnio edytowany przez marekssj2 (2010-07-05 20:04:10)