Witaj na pradawnym forum , które w czasach staro¿ytnych têtni³o ¿yciem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie maj± ju¿ takiej popularno¶ci, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi siê nuta nostalgii. Stary Le¶niczy wci±¿ tutaj mieszka :)
Czego¶ nie wiecie o byondzie?
Nie mo¿ecie siê zalogowaæ?
Je¿eli tak, to ten temat jest wprost dla was ^^
Zadawajcie tu ró¿ne pytania je¶li czego¶ nie wiecie, a ja bêdê stara³ siê na nie odpowiedzieæ (mo¿e te¿ czasem PEPE ^^)
Zaczynajcie
Po zajrzeniu w Twój profil widzê, ¿e masz konto na WP, a wiêc ten e-mail Ci nie przyjdzie.
Niestety na wp email nie przychodzi, wiem bo sam tak mia³em ;]
Musisz za³o¿yæ sobie nowego maila, najlepiej na gmailu ;P Wtedy Ci przyjdzie od razu
Niestety nie... BYOND akceptuje e-maile z koñcówk± .com polecam gmail.com mo¿na do niego wej¶æ z http://google.pl
o ile dobrze wiem o co chodzi to min±³ czas weryfikacji konta. musisz sprobowaæ od nowa
Jest tak ¿e niektórzy maj± problemy z hostowaniem.
Ja te¿ nie mogê. Mo¿na siê po³±czyæ prywatnie przez hamachi ale trochê z tym roboty
To normalne i nie ma siê co martwiæ.
-------------------------------------------------------
PS. Polecam nie robiæ b³êdów ortograficznych
kuboss napisał:
Po zajrzeniu w Twój profil widzê, ¿e masz konto na WP, a wiêc ten e-mail Ci nie przyjdzie.
Niestety na wp email nie przychodzi, wiem bo sam tak mia³em ;]
Musisz za³o¿yæ sobie nowego maila, najlepiej na gmailu ;P Wtedy Ci przyjdzie od razu
A ja siê z tob± nie zgadzam
Mam drugiego maila na wp.pl i przysz³o (15m. po rejestracji)
Pozdrawiam ^^
Mam problem z Dream Seekerem tak jak kolega w w±tku zamkniêtym "Wielki problem z Byondem". Loguje siê normalnie i chcem wej¶æ w grê Naruto Ryuu Gakure pojawia siê Dream Seeker i nic siê nie dzieje. Nie wiem jak naprawiæ ten problem mam nadziejê ¿e kto¶ mi pomo¿e.
Yonek1223 napisał:
Mam problem z Dream Seekerem tak jak kolega w w±tku zamkniêtym "Wielki problem z Byondem"
wcale nie taki sam - tamtemu koledze wogule siê dream seeker nie w³±cza³.
btw. a nic siê nie ³aduje?
ju¿ mówi³em ¿e chodzi o to ¿e jak masz z³e IP lub co¶ ci systemowo (firewall lub router) blokuje to za nic nie mo¿esz hostowaæ (jedynie przez hamachi)
ja sam próbuje se hostowanie przywróciæ