Witaj na pradawnym forum , które w czasach staro¿ytnych têtni³o ¿yciem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie maj± ju¿ takiej popularno¶ci, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi siê nuta nostalgii. Stary Le¶niczy wci±¿ tutaj mieszka :)
Kiedy¶ jak chodzi³em do przedszkola to zrobi³em kupe w majtki i pani musia³a mnie umyæ lol2 pó¼niej przysz³a po mnie siostra i pani da³a jej reklamówkê z moimi majtki z tym no "pami±tk±" ;] Od razu poszli¶my na plac zabaw a dok³adniej do piaskownicy... no i siostra zostawi³a majtki na tym "ogrodzeniu" piaskownicy... no i wrócili¶my do domu i zapomnieli¶my o tej siatce i jak moja siostra siê skap³a ¿e jej nie ma to posz³a po ni± ;] I jak dosz³a do piaskownicy to JEJ NIE BY£O... KTO¦ ZAKOSI£ MOJE GACIE xD
Ja kiedy¶ a w³a¶ciwie nie dawno rzuci³em kamieniem na przeciwko siebie a tam jaka¶ babcia jecha³a na rowerze a tu kamieñ w ko³o buuuuum babcia le¿y na ulicy a rower na niej... i 3 sekundy potem by³em trochê... daleko...
Pozdro XDD
Ostatnio edytowany przez Mangekyou Sharringan (2007-08-06 11:01:42)
Idzie sobie taka blondi i wygladala jak paniusia pokazywala to wszystkim dookola szlismy wtedy z kumplem a tu w jednej chwili szpilka jej wpadla w dziure i wyrznela uderzajac twarza w opla corse
A ja 2 sytuacje napiszê, ale nie z mojego ¿ycia, a mojej siostry i dziwnym trafem "kojarz± siê" ze Star Wars i z oszustwem:(
1:
Siostra z kole¿ankami idzie do kiosku i tam widzi klona ze SW (kto by chodzi³ w takim ubraniu???). Klon prosi o jak±¶ tam gazetkê dla kobiet. Na to sprzedawczyni:
-Kryzys osobowo¶ci?
2:
Jad± se autobusem moja siostra i kole¿anki (jak zwykle), widz± kolesia przebranego za Vadera! Rozmawia z jak±¶ babci± o kremie odm³adzaj±cym (!), a babcia (chyba z wad± wzroku) w pewnym momencie:
-Widzê, ¿e ci pomóg³, masz tak± g³adk± skórê, ale ja nie chcê byæ czarna!
LOL
BazowyLVL
kiedy¶ jakie¶ 5 lat temu skarpetki zamiast do kosza na bielizne wrzuci³em do kibla
ostatnio jak robi³em zamek z wyka³aczek(do figurek by³ mi potrzebny) zdje³em okulary bez nich lepiej widze z bliska i niezawuwa¿y³em wyka³aczki potem by³ cytat"ciemno¶c widze ciemno¶c" i siedzia³em pod ko³dr± przez 3 godzina bo tam ciemno i oko mog³em otwozyc ale juz dob¿e mam niestety bo wczesniej mia³em czerawone "sharingan"
Raz jak by³ konkurs na najlepszego ch³opaka i dziewczynê i nagrod± by³a ch³opak/dziewczyna i mój kolega przebra³ siê za dziewczynê i by³ nagrod± dla ch³opaków i ci co wygrali nie wiedzieli ¿e to ch³opak i mówili ¿e to fajna laska .........
erosenin napisał:
Idzie sobie taka blondi i wygladala jak paniusia pokazywala to wszystkim dookola szlismy wtedy z kumplem a tu w jednej chwili szpilka jej wpadla w dziure i wyrznela uderzajac twarza w opla corse
Spoko historia ;]
Pozdro
albo my z kolegami...zachcia³o nam siê gruszek i poszli¶my i gruszki jednego takiego pana dobra jemy ... jemy a pó¼niej przychodzi starsza pani i siê pyta
- czy to wasze gruszki?
Ja:
- nie
Ona: to czemu je jecie
Ja:
- bo nie s± ogrodzone
Ona;
- a dla was musz± byæ?
Ja:
- tak, ale ju¿ bêd± ogrodzone w moim rzo³±dku...
i sobie posz³a
ja jak by³em ma³y to siê w nocy obudzi³em bo chcia³o mi sie sikaæ ale by³em taki zaspany ¿e mi sie pomyli³o i zamiast i¶æ do klopa to poszed³em do kuchni i nasika³em do kosza na ¶mieci xD a moi rodzice akurat siedzieli w kuchni
Ja kiedy¶ dawno temu, jak by³em ma³y i g³upi, idê sobie przez pokój, patrzê, a tu na pod³odze le¿y kawa³ek rozpuszczonej czekolady. My¶lê, zjem. Jak pomy¶la³em, tak zrobi³em. Zgadnijcie, co to by³o? Podpowied¿: mój m³odszy brat robi³ wtedy jeszcze do nocnika. xD
jak mialem ok 4 lata mieszkalem z rodzicami na wsi i pod schodami byl schowek na wegle kiedys tam wlazlem i zaczolem wcinac ten wegiel albo jeszcze kiedys jak tez bylem szczylem staruszek zostal zemna sam i usnal a ja zjadlem wszystkie pety z popielniczki i podbilem nia ojcowi oko