Witaj na pradawnym forum , które w czasach starożytnych tętniło życiem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie mają już takiej popularności, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi się nuta nostalgii. Stary Leśniczy wciąż tutaj mieszka :)
Oto Moja Pierwasza Sygna co Jakiś czas bede Edytował Post prosze o wyrozumiałeś >.< dopiero zaczynam
Temat:Naruto
Temat:Halo
Temat:World of Warcraft
Temat:Peguin
http://img519.imageshack.us/img519/1059/84851827sb3.png
Sygny Robie W Week Czyli SOBOTE I NIEDZIELE OD NASTĘPNEGO TYDZ
Prosze O NIE ZAMYKANIE temat
dzienkuję!
Pozdrawiam I Dzienkuję
Ostatnio edytowany przez Kamixoo (2008-03-01 20:43:45)
ja tak jak wyzej zaczynaj od podstaw az dojdziesz do sukcesu zaczni powirdzmy na 1 tle pozniej rozmazuj itd poszukaj sobie tutow one duzo dawaja nie bede tej ocenial bo nawet sie nie oplaca pracuj pracuj:) :uuu:
Fajna ta nowa sygna tylko widać że render nie jest taki róny,Gaarze się porobiły takie loczki xD
Najnowsza sygna,ocena 8/10.Mogłeś trochę sciemnić to tło,bo kolory tła są za jasne do tego rendera.
PS:Jak zrobiłeś te błyski ? I jak zrobiłeś w avku te kreski,ukośne ?
pono ja nad nim myśle ale narazie macie teraz dział z Halo coś kosztownego na drugi początek xD
Kubbos ja avka nie robiłem robił mi Bojats ale też sie da w Gimpie gdzieś widzzałem
Ostatnio edytowany przez Kamixoo (2008-02-17 18:08:37)
Kuboss ale ja nie bede kopiował ciągle nowego tła wkońcu musze dobrą zrobić
ale teraz macie nowy dział Halo poszedł bo lepszego nie zrobie xD dobra teraz jest dział
World of Warcraft
Tu postaram sie Zrobić dobrze sygny
Na Początek Sygna Z Taurosem Wiem Słaba ale potem zrobie lepsze
ehh... podoba mi sie sygna obito (ta brązowa) a reszta, no jak na pierwsze 8/10