Witaj na pradawnym forum , które w czasach starożytnych tętniło życiem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie mają już takiej popularności, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi się nuta nostalgii. Stary Leśniczy wciąż tutaj mieszka :)
SSJ4
Fajny film
Pryza ja juz nie mowie o efektach bo jest tak jak ty mowisz na nasze czasy przeciętna ale,
Fabuła jest fajna tylko że jak na koniec walcza te roboty to nie wiem ktory dobry a ktory zły taka nawalana
Zbanowany
beznadziejny film a nudny taki ze prawie sie uspiłem w kinie
Pryza napisał:
nie przesdadzajmy z wychwalaniem tego filmu...jak na dzisiejsze kino jest przecietny...jak nei ma sie co robic warto obejrzec
Czy ja wiem to zależy przecież jeżeli wielu osobom się podoba to czemu odraz mówić że to przesada i nagle przeciętny...? xD
mnie osobiście film się baaardzo ale to baardzo podobał jeden z lepszych ;]
SSJ.p.3
@up + @up2
Nom macie racjie ale ten film nawet nawet tylko że fabuła taka sobie.
Obejrzcie sobie X-man: Ostatni Bastion ^,^ Super polecam.
Ostatnio edytowany przez Naruto konohy (2008-03-05 17:52:20)
Minato napisał:
gniot!!! Za to powinni płacić ludziom że wogóle poszli do kina!!
Wiesz każdy ma swoje gusta mi się tam podobał bardzo ciekawa fabuła, ładna oprawa dźwiękowa, no i te efekty....................... mogłyby być lepsze ale i tak nie ma sobie równych jak narazie dla mnie no może z wyjątkiem JOHN RAMBO xD
Film jest bardzo fajny.
Polecam się na niego wybrać. ; ]]