Witaj na pradawnym forum , które w czasach starożytnych tętniło życiem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie mają już takiej popularności, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi się nuta nostalgii. Stary Leśniczy wciąż tutaj mieszka :)
Hmmm...nie miałem tematu więc napisałem omen xd
To trochę jak coś pomiędzy duchy/zjawiska paranormalne
Więc tak.....chyba każdy wie ze jak PONOĆ przysni ci się bliska osoba jest to zły omen....
Znam takie 3 przypadki :
Moja koleżanka nie nawidziła swojej sasiadki a w śnie ktoś pytał się o nią ......następnego ranka ta sąsiadka nie żyła a moja kumpela płakała przez tydzień i do dzisiaj obwinia się za to co się stało....
Mojemu ojcu przyśniła się jego matka ( moja babcia ) i to samo następnego ranka umarła nie pamiętam dokładnie co mi tata mówił , ale wiem że powiedziała coś w stylu : dowidzenia
2 dni temu mojej mamie przysniła się moja ciocia....okazało się dzisiaj że jest w szpitalu
To nie są Joke tylko prawda.....ja w to wieże , mysle że to sa naprawde jakieś duchy...albo coś......
proszę o pisanie tutaj czegoś podobnego lub nawet tego samego co ja :>
Ostatnio edytowany przez Sarutowari (2008-01-22 17:40:13)
Mi Sie Snił że z naruto troche wziete jak hokage 3 ma technikie króla śmierć to on mi sie snił i mi rozcił klate i wyrwał ducha oczywsicie potem patrze a mam pocharataną klate czy to prawda ??? STRASZNE
Ja jak bylem maly snila mi sie moja ciocia, zlapala raka (ja oczywiscie bylem w tym snie kolo niej) blagala o pomoc zebym jej pomogl... po jakichs kilku tygodniach badz miesiacu, zlapala raka To bylo jak mialem 8 lat... jak mialem 10 przysnila mi sie znowu, i kiedy sie ocknalem to wydawalo mi sie ze widze moja babcie naprzeciwko mego pokoju... no i oczywiscie tak krzyknalem ze obudzilem rozdzicow ktorzy szybko nadbiegli... od tamtego czasu balem sie troche spac, ale juz mi przeszlo... teraz kiedy o tym mysle bedzie mi jeszcze ciezej ;-(... To nie zarty... Albo rok temu snilo mi sie ze jestem operowany... no i bylem 3 dni pozniej. Mysle ze nalezy wierzyc i bac sie zlych duchow... lecz istnieja tez dobre Raz zgubilem komorke i plakalem w nocy... znalazlem ja nastepnego ranka w miejscu publicznym!
@UP
"Jeżeli będziemy się czegoś bać, to to się stanie. Jeżeli będziemy tym duchom śmiać się prosto w twarz - to one będą się nas bać..." sHadowPL
@Topic
Osobiście nie miałem takich snów... W ogóle, ja rzadko co pamiętam jakieś sny =P Ale ogólnie wierzę w takie rzeczy, jednak nie sądzę, że to są duchy... Tylko... Ciężko to wytłumaczyć. My sami o tym wiemy. Czujemy w głębi, że coś się stanie - w końcu, nie wiadomo czemu, ale w snach jesteśmy w takim stanie, że wiemy co będzie np. za 5 minut... Czasem jest tak, że się coś komuś śni, budzi się i to się dzieje...
SSJGod
Morzecie nie wierzyc ale moją babcie dusila zmora, wiecie chyba co to jest?
a mojemu wujowi ktos nagle pojawil sie w pokoju i zniknal...
ja nigdy nie wierzylem we sny i wierzyc nie bede. To poprostu nasza wyobraznia staje sie niekontrolowana i pod wplywem stresow i innych nie przyjemnosci (badz przyjemnosci) tworzy takie wizje...
niewieze wto ale wieze yyy no kurde neiwiem co otym myslec kurde!!!!!!!
ale to z tymi snami to jest dziwne ja jestem kurde jakis inny snilo mi sie ze ktos mnie w tibi zhackuje i na drugi dzien hakli
2 to to ze pzyslino mi sie ze z kolegą szlem na basen i poszedlem a 3 to ze rozale materac dmuchany i na 2 dzien se skacze muwie ale sie zmeczylem ide do domu sie napic patze a mama takei cos co zrobiles z materacem ze penlk ja na to odrazu ze ja niewiem oco biega ide tam z niom patze fajnie i taki balon kurde
SSJ5
Mi śniął się różne rzeczy i wszystko jest na dawnym miejscu...Ale ogólnie chyba w to wierze
Chyba nie zajazyliscie tematu xd mi ktos po takich snach umarł...to coś jak przepowiadanie przyszłości przez sen....tu nie piszemy o strasznych snach , bo wieżcie nie mieliście gorszych odemnie....
Następna sprawa to hmmm znowu nie mam nazwy....DEJA vu ( nie wiem jak sie pisze xd )
Od kiedy jestem w gimnazjum i np. na matmie robie jakieś zadanie wydaje mi się że je już robiłem...często znam wynik nawet jak nie widziałem zadania !!!
SSJ5
Deja Vu ?
Ja też często to miewam...Gdy np. jest jakaś sytuacja nagle przypomina mi się że jest ona identyczna jak ze snu !
Ostatnio edytowany przez Kakashi-kun (2008-01-26 20:03:08)
Yhy...miewam to często...ostatnio rozmawiałęm o tym z kolegami......mój kumpel ma tak że jak po śnie otworzy oczy to dalej śni......jeden ma tak że zapamiętuje to co mówił przed snem a potem ma to we śnie...ja (choć to dziwne ) potrafię przypomnieć sobie jakiś smak i go czuje !! 100 % prawda ! myślę o batoniku i czuję jego smak :>
deja vu...tu trzeba by poruszyc osobna rozmowe a mianowicie błąd matrixa xD...
a teraz na powaznie...deja vu mam czesto...wydaje mi sie nieraz nawet ze taka sytuacja byla juz 3 razy...czyzby przypominaly mi sie ostatnie wcielenia xD...a moze to oznaki schizofremii