Witaj na pradawnym forum , które w czasach starożytnych tętniło życiem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie mają już takiej popularności, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi się nuta nostalgii. Stary Leśniczy wciąż tutaj mieszka :)
Witam serdecznie.
Na wstępie pragnę zaznaczyć, że jest to mój pierwszy wątek ( mam nadzieję, że nie ostatni ) .
Jako, że jestem nowym użytkownikiem interesuje mnie co lubicie czytać - głównie chodzi mi o mange. Jeśli jednak macie inne ciekawe tytuły proszę o podzielenie się nimi
Ja osobiście czytałem (czytam) mangę Naruto. Nie znalazłem równie ciekawej lektury, 'mam nadzieje że niedługo się to zmieni' ;p
Cześć ja osobiście czytałem i czytam Naruto ale niedługo się to raczej zmieni bo podobno fajna jest terz o wampirach ( zależności co kto lubi) i mam zamiar zgłębić swoją wiedzę w tym temacie
Sądzę że zacznę od Blood the last wampire bo spodobała mi się bardzo ta gra a skoro gra jest bardzo ciekawa to myślę że mange terz będzie się świetnie czytać
DB zarowno jak i Naruto sa dla mnie swietnymi anime jak i do ogladniecia jak i do przeczytania wiec nie ma sie o co sie spierac moim zdaniem.