Witaj na pradawnym forum , które w czasach staro¿ytnych têtni³o ¿yciem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie maj± ju¿ takiej popularno¶ci, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi siê nuta nostalgii. Stary Le¶niczy wci±¿ tutaj mieszka :)
SSJ2
Witam!
Od niedawna zacz±³em siê interesowaæ Mugenem i Postaciami do Niego ^^ wiêc pomy¶la³em :
-"Mo¿e by sobie zrobiæ w³asn± postaæ?"
i tak rozpocz±³em prace nad postaci± ,której nie widuje siê czêsto, Anbu !.Nazwa³em go sobie Shiki bo ma nó¿
a teraz do rzeczy ! postêpy id± bardzo szybko dlatego te¿ nie zadawaæ pytañ kiedy go wydam ,jest to moja pierwsza postaæ ale pomaga mi Karol-Kun!
Postêp:
Podstawki itp. 80%
Ataki 30%
Speciale 0%
I obrazki ^^
Narka!
Postaæ ³adnie siê zapowiada. Jak pomaga ci Karol-kun to na pewno bêdzie z tego wspania³a postaæ. To ¿e jest to zwyk³y Anbu bardzo u³atwia moim zdaniem sprawê, poniewa¿ mo¿esz dowolnie wymy¶laæ mu techniki. Ale mam nadziejê, ¿ê nie zrobisz tak i¿ bêdzie umia³ techniki z ka¿dego elementu. Ja ograniczy³ bym siê maks. do 3 elementów. Oczywi¶cie kombosy z no¿ykiem mile widziane. Na teraz oceny nie stawiam, ale co¶ czujê ¿e bêdzie to fajna postaæ.
Chcia³bym zapytaæ, sk±d posiadasz sprity takiego anbu. Nigdzie ich nie spotka³em. Sam rysowa³e¶??
SSJ2
Dziêki Tuder ,co do pytania o sprity ,mam je z jakiego¶ rosyjskiego forum o naruto xD
BazowyLVL
Postaæ nie¼le siê zapowiada po tych screenach, mam nadziejê ¿e bêdzie mia³ rozwiniête kombosy
no có¿ ¿yczê powodzenia!
No to czekam z niecierpliwo¶ci± na postaæ o oryginalnych spritach Tak samo jak Tuder powiedzia³, ja te¿ takiego nie widzia³em i zastanawiam siê co ma Nie dawaj mu wiecej ni¿ 3 ¿ywio³ów, katon na pewno.
Jakby¶ potrzebowa³ pomocy, to napisz do mnie na gg (je¿eli bêdê mia³ czas xD) A teraz ¿yczê ci powodzenia
A tak btw, mo¿esz wys³aæ mi link do tej stronki na gg/pw? Mo¿e znajdê co¶ ciekawego do swojego kakuzu, z góry dzieki
Ostatnio edytowany przez Xandrarre (2010-01-17 17:43:26)