Witaj na pradawnym forum , które w czasach starożytnych tętniło życiem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie mają już takiej popularności, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi się nuta nostalgii. Stary Leśniczy wciąż tutaj mieszka :)
Nave, jeden z głównych koderów NTSD, mówił że nigdy nie opuśći NTSD, cóż, na NTSD-openborad zamieścił informacje o swoim odejściu.
Oto jego wiadomość pożegnalna ;/
Wersja Orginalna
Nave 1 napisał:
I'll not be online for around 2 weeks starting from saturday, I'll change my internet provider or whatever it's called, idc... fact is, I won't have any internet connection then...
so, don't wonder why I'm not here^^
@Zxcv, I'll code the kakashi stuff then, I guess the demo release has to wait until I'm back again
Wersja przetłumaczona na język Polski.
Nave 1 napisał:
Ja nie będe dostępny przez około dwa tygodnie od soboty, ja zmieniam mojego dostawce internetu lub jak sie to nazywa, faktem jest, nie będe miał żadnego połączenia z internem, więc...
nie bądzcie ździwieni jak mnie tu nie będzie ^^
@Zxcv, ja skoduje Kakashiego, sądze że wersja demo będzie musiała poczekać do mojego powrotu
Jednym słowem na wersje mozemy jeszcze bardzo dużo czekać , jak coś codziennie będe dawał jakieś nowinki ze świata NTSD
SSJ5
Fakt, szkoda. Ale wróci??
W tłumaczeniu na polski, można było pominąć to "ja"
zxcv też robi sobie wolne na parę dni więc prace nad grą totalnie zwolnią
Teoretycznie zostawili Zazz'a samego z tym wszystkim