Witaj na pradawnym forum , które w czasach starożytnych tętniło życiem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie mają już takiej popularności, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi się nuta nostalgii. Stary Leśniczy wciąż tutaj mieszka :)
Zbanowany
tutek spoko przydal sie cos podpatrzylem se .. daje 10/10
Bardzo fajny tut, i mi bardzo się przydał. Chyba zacznę robić gify, dzięki niemu wszystko zrozumiałem.
Co do głosu to się nie czepiajcie
10/10
SSJ.p.3
Świetny poradnik 10/10 bardzo mi i innym się przyda ,a co do głosu się nie czepiam bo też mam 13 lat.
Ostatnio edytowany przez sai77 (2009-07-18 13:23:40)
Ozaru
Mnie tam głos nie przeszkadza. Ja mam 12,5 lat, a jakbyś posłuchał mojego głosu to byś chyba padł ze strachu lub ze śmiechu. Dzięki tobie nauczyłem się robić GIFy i uwierz mi idzie mi coraz lepiej. Z resztą zapraszam do tematu GIFY by AcHiLLeS124(Mr RaZoR) to możesz zobaczyć owoce mojej dość marnej pracy
Prosiłbym o usunięcie tego tematu, i przyklejeniu nowego który założę za minutę od napisania tego posta .
Tamten filmik znikł, ponieważ konto zostało mi skradzione już bardzo dawno temu... Bardzo przepraszam za utrudnienia!