Witaj na pradawnym forum , które w czasach starożytnych tętniło życiem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie mają już takiej popularności, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi się nuta nostalgii. Stary Leśniczy wciąż tutaj mieszka :)
GoldOzaru
@up
Omg.. jaki perfidny spam
@topic
postać zapowiada się ciekawie podoba mi się clay bug
BazowyLVL
To jest to! Czekam z niecierpliwością na tą postać.
zwłaszcza podoba mi się lot na ptaku
Ostatnio edytowany przez D_e_I_d_a_R_a (2008-12-22 18:11:54)
SSJ.p.3
Postać zapowiada się super i ten przyzwany Tobi ale może zamiast katona dać Amatsu Ball
zrób mu te jutsu które robił w walce z Saskiem;P bylo tam kilka bardzo ciekawych:D i np. glinianego klona zeby robil;P
Ostatnio edytowany przez lisiec14 (2009-01-03 16:23:10)
SSJ5
Zgadzam sie z lisiec14. Zrób klona a mooze raczej kilka klonow Mam nadzieję, że ten Deidara będzie silny, ponieważ nie mam zadnego który ma powyzej 5 jutsu no coz czekam na deidare i ... powodzenia Kuboss
No dobra - nie gram już w MUGENA, ale moge się wypowiedziec - postac będzie fajna, duzo ataków, ale nie przepakowana ^^ - tylko, żebyś czegoś nie zrąbał bo cię ci, którzy oczekuja na tego chara zlinczują XDDD
Wstawiam wersję beta, może jeszcze kiedyś wrócę do tej postaci... http://www.sendspace.com/file/5ek2i8