Witaj na pradawnym forum , które w czasach starożytnych tętniło życiem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie mają już takiej popularności, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi się nuta nostalgii. Stary Leśniczy wciąż tutaj mieszka :)
Jak w temacie. Ja osobiście chciałbym aby na moim pogrzebie rozbrzmiewało Van Halen - Runnin with the Devil, tudzież AC/DC - Highway to Hell albo Hells Bells. A Wy?
Wstań powiedz nie jesteś sam (joke)
To jaka muzyka zagra nie będzie nic mi to robić ,bo nie będe słuchał tego(z wiadomych powodów)
byle by goście z nej byli zadowoleni....
Ja chciałbym aby zaśpiewana była piosenka
Enya - May it be
lub żeby chór zaśpiewał
GHOST LOVE SCORE który także jest jednym z moich ulubionych kawałków XD
Na wstępie, Requim For A Dream, moja ulubiona piosenka
Potem Shadow of A Day - Linkin Park
I na koniec Guns N' Roses - Knockin' on Heaven's Door
Cały zestawik
Będzie problem ze mną, bo przewiduje brak pogrzebu ;p
ewentualnie:
The Doors - Break On Through (To The Other Side)
Queen - Who Wants To Live Forever / Another One Bites The Dust
jeszcze pomyśle ;p
@plllizzz: ja też nie przewiduję pogrzebu, chyba, że pogrzebem można nazwać rytualne spalenie zwłok i wysypanie prochów do studzienki kanalizacyjnej xD ale to na pewno nie przejdzie, więc przynajmniej chciałbym żeby puścili coś z szatanem
Pod warunkiem że ktoś mający ponad 600 lat na karku kiedyś umrze,chcialbym aby zagrali
Antonin Dvorak - "From the new World" (Symphony nr. 9)-jak dla mnie jedno z arcydziel muzyki klasycznej
Niech trochę klasyki posluchają,przynajmniej nie będzie dolująca ;p
Ale są gusta i guściki i jeszcze wiele razy będziecie zmieniać zdanie,czy warto już teraz o tym decydować? Nie lepiej cieszyć się życiem?
Tak btw. widzialem na innym forum taki temat
Ostatnio edytowany przez narutowinner (2009-05-27 20:53:27)
Laaaaal.... kiedy ja umrę.... miliardy lat miną :>
Wtedy pewnie inne piosenki będą mi się podobac, ale na dzień dzisiejszy:
Metallica:
The Day That Never Comes
Diamond Head
Am I Evil?
@EDIT Dorzucę jeszcze:
Metallica - One
Ostatnio edytowany przez Micro fire (2009-08-02 15:39:30)
Huh...najlepiej która by mnie zmotywowała do "powrotu" ;p
Evanescence - Bring me to life
or
Lacuna Coil - Heaven's a lie
Ostatnio edytowany przez Spejdi (2009-05-28 12:25:31)
Maciejko napisał:
Hmmm...
Chyba "Dead and Gone", Justina Timberlake'a.
Chyba nie musze tłumaczyć CZEMU?
Mimo, że nie słucham takiej muzyki, tak się składa, że to akurat znam. I wiem, że śpiewa to T.I. nie Justin Timberlake! xD Chyba, że jesteś jego wielkim fanem, nie czemu od razu homoseksualistą?
Wszyscy po Plllizzzie małpują mówiąc, że nie umrą lub coś w tym stylu ;/
SSJ5
Na moim pogrzebie chciałbym aby zagrali muzyczkę z "Gwiezdnych Wojen" gdy będą wynosili moją trumnę z kościoła, najlepiej na organach. (wiem że to dziwne)
Kunik napisał:
Mimo, że nie słucham takiej muzyki, tak się składa, że to akurat znam. I wiem, że śpiewa to T.I. nie Justin Timberlake! xD
To śpiewa Justin Timberlake & T.I.
Ja chciałabym słuchać "Runaway" - Linkin Park, leżąc w trumnie xD