Witaj na pradawnym forum , które w czasach starożytnych tętniło życiem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie mają już takiej popularności, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi się nuta nostalgii. Stary Leśniczy wciąż tutaj mieszka :)
Zbanowany
Chciałem się dowiedzieć jak zrobić gifa bez tła czyli tego białego pod postacią.Pokaże:-gif bez tła
-mój gif z tłem
Korzystam z Easy GIF Animator ale jakby się nie dało w nim to może być inny.Słyszałem że w Ulead GIF Animator można ale ja nie umiem tej opcji znaleźć
Wystarczy przycisnąć "print screen" pobrać kolor i uzupełnić zielone, białe i inne kolory w tle ... To by było na tyle
PS. Chodzi o ten kolor
Ostatnio edytowany przez PjotreQ (2009-03-02 19:31:33)
Zbanowany
A w inny sposób?Bo wiem o co ci chodzi czyli żeby tło gifa było takie na jakim ma być wklejonym tle.A ja potrzebuje żeby nigdy nie mała żadnego tła
Bez tła chyba się nie da...
Jeżeli chcesz na te lub na inne forum wstawić gifa żeby wyglądało tak jakby nie miało tła to zrób tak jak mówi PjotreQ, tylko kliknij Prt.SC (obok F12 po prawej stronie) otwórz painta, wklej, skopiuj kolor i z takim kolorem ustaw tło i rób gifa...
Ostatnio edytowany przez Infern (2009-03-02 19:48:30)