Witaj na pradawnym forum , które w czasach starożytnych tętniło życiem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie mają już takiej popularności, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi się nuta nostalgii. Stary Leśniczy wciąż tutaj mieszka :)
Witam poszukuje 3 postaci nigdzie nie mogłem ich znaleźć .
Ani w dziale download , ani w postaciach robionych przez innych użtkowników.
A mianowicie , :
szukam : jakiegoś Yirai
opis : Żadnego nie mogłem znaleść , mianowicie muwiąc szukam mocnego , szybkiego umiącego rasengan Yiray.
szukam : Tobiego z Akatsuki .
opis : znalazłem jednego lecz nie działał , może być obojętnie jaki byle by nie był , zasłaby .
szukam : jakiegoś gary który umiał by się zamienić w demona
opis : niestety żadnego takiego nie znalazłem.
Prośba : prosze mi nie mówić jak by co że jest w dziale download , tylko link podać .
dziękuje za pomoc .
SSJ5
JEST W DOWNLOAD !! Nie no żartuje ^^ jutro wyśle Ci tego Yiraye ( pisze sie Jiraye ^^) ma rasengan i taki czerwony rasengan ;] Tobiego też ci wyśle ale gaary żadnego z Shukaku nie mam.
PS
Twój cytat : "Prośba : prosze mi nie mówić jak by co że jest w dziale download , tylko link podać ." Linków nie można podawać bo to nie zgodne z regulaminem. Co najwyżej możesz poprosić, żeby ktoś podał Ci linka na PW - prywatną wiadomość.
SSJ1
Możesz mi też ich przysłać? Pliiiz!
SSJ5
ok wysle wszystkim jutro bo dzisiaj nie jestem na swoim kompie
Mam garre i zaraz ci go wyśle
Ostatnio edytowany przez Szymon D (2009-02-06 07:03:02)
Zamykam to spammowisko, takie rzeczy na pw...
Każdy z "ja też chce" dostaje po warnie...