Witaj na pradawnym forum , które w czasach starożytnych tętniło życiem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie mają już takiej popularności, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi się nuta nostalgii. Stary Leśniczy wciąż tutaj mieszka :)
feeee
te fillery mnie dobijaja
nudne!!!
bez sensu!!!
Co to w ogóle jest???
Jakiś mały hipisowski chłopak zafriendla się z Guren a ona taka miła dała mu kwiatka w krysztale:/
totalne dno
chyba przeczekam aż fillery się skończą
Zbanowany
trzeba twardym byc i przezyc filery
plusy
-propozycja trenowania z gamakiri
-ending zabija xD
minusy
-przegadane
-swietny pomysl naruto
-oj nadal te nietoperki
-yuuhimaru sie dzara deszczem krysztalow
odc. nudny jedynie to wspomnienie gamakiri i ending ratuja 7\10
SSJ5
Chyba jak większości mnie także nowy odcinek nie przypadł do gustu
Dla mnie wszystkie fillery to jedno i to samo... nudy
Akcja jakoś tak nie nabiera tempa, nieciekawe charaktery i nie ma tego elementu zaskoczenia co w normalnych odcinkach. Guren, czy jak jej tam próbuje być fajna, ale jakoś jej nie wychodzi i to jej denerwujące kiczowate jutsu. Yuhimaru też niczym specjalnym nie błyszczy...
Ocena 0/10 to w końcu filler...
SSJ5
Odcinek 95 ^^
Plusy:
1. Atak Gamatatsu mnie zabił xD
2. Kyaa! Sai! xD
3. Książka Sai'a "Kłamanie w praktyce" i w ogóle ta scena mnie rozboriła XD
4. Piękne oczy Sai'a xD
5. Kyaa! Wreszcie Trening Naruto i Gamatatsu bd miał jakiś efekty! x_X
6. Mina Gamatatsu i Naruto, gdy Gamakichi kazał mu wejść do pyska - Bezcenna XD
7. Mina Naruto jak Gamatatsu powiedział że nie będzie brał niczego nieśmacznego do ust - bezcenna XD
8. Yuukimaru chce złapać jaszczurkę xD
9. Ending zabija XD
10. O.O To na końcu było zabijające xD Yamato wygrał z Naruto w jedzeniu Ramen'u xD A o Hinatce już nie wspomnę xD
Minusy -
1. Guren robi się dobra X_X
2. Guren = Anko =.=
3. Plecenie Tsunade i Naruto o tym że SasÓka sprowadzi jak będzie o nim myślał x_X
4. Ględzenie Shino o tym że robaczki przeżyły i trzeba je rozmnożyć xD
5. Gadanie Yuukimaru o czerwonei Kamelii X_X Nie wiedziałam o co mu biega xD Nie licząc tego, że nie ma matki xD
6. Liścik Ero-Sennin'a - Naruto jest głupi, ale może zmieniać ludzi... Wtf?! XD
7. Rozmyślenia Guren x_X
8. Wspomnienia naruto - nużące ...
Ogólnie odcinek nie taki okropny jak poprzedni, lepszy, nawet się przy nim pośmiałam ^^ Dam yyy, 8/10 a co mi tam ^^ W nast. odcinku będzie jakaś akcja może @.@ Ale filler'owce, więc sądze że to nie będzie interesujące xD