Witaj na pradawnym forum , które w czasach starożytnych tętniło życiem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie mają już takiej popularności, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi się nuta nostalgii. Stary Leśniczy wciąż tutaj mieszka :)
SSJ5
Hmm widziałam prawie wszystkie z tych obrazków. Ale ten ostatni nie należy do kategorii śmiesznych, tylko do yaoi. Kocham yaoi ^^ Czy ten temat nie jest w złym dziale?
@Down To nie jest ironia! Ja kooocham Yaoi ^o^
@Rajek ... Hentai'e yuri i yaoi są świetne... A nawet jak masz coś do tego, to nie trzeba pisać że jesteśmy poje*ani =.=
Ostatnio edytowany przez Akane-chan (2009-01-04 21:11:38)
Akane - tak jak ja kocham yuri xD ironiaa nieprawdaż ?? xD
@Rajek - Hatake
Hatake - Rajek - ajć... jesteście żałośni jak już przezywacie mnie to przeżyje ale jak przezywacie innego fana hentai/yaoi/yuri - macie przej****ane ... Rajek - jesteś zbyt żałosny na to forum - po 1. nie szanujesz innych użytkowników -z tego co wiem to jest pierwsze wykroczenie na tym forum - po 2. Pedaleskie opowiadania ?!? synku ! żal mi cie ! ty nie wiesz co znaczy przymiotnik "Pedalski" jak już tak bardzo chcesz wiedzieć skorzystaj z pomocy "wujka Google"
Hatake - nawet się nie odzywam ... =.= wystarczy że widzę Avek ... a już mi się odechciewa ciebię ... a co odrazu do Psychologa ?!? czy skoro hentaie/yuri/yaoi itp:. dla ciebie to zchorzenie psychiczne ? schorzenie psychiczne to np:. Schizofrenia debilu ...
Ostatnio edytowany przez Hakke (2009-01-05 19:25:41)
Jestescie troche poje.......ekh...inni i ci co robia te pedalskie opowiadania ;/
@Te ostanie wcale nie smieszne , pozostale nawet nawet.
Nie dam obrazkow ,bo nie mam i nie bede prosic o przysluge wujka Google.
Ostatnio edytowany przez Rajek (2009-01-04 08:27:26)
SSJ.p.2
jak dla mnie fajne obrazki niektóre są śmieszne xD
Hatake napisał:
Akane-chan nie wiem ile masz lat, ale udaj się do psychologa. Jak nie jesteś pełnoletnia co twoi rodzice na oglądanie takich zdjęć? No tak zakazane jest najlepsze.
Eh .. Człowieku , myślisz , że Akane jako jedyna " mniejsza " ogląda " +18 ".? Ponad 70% ludzi , ogląda niedozwolone do Swojego wieku filmy/obrazki , jeśli byś miał tak każdego przestrzegać , to raczej szybko nie wyrobisz .. Jeśli lubi niech ogląda , jako jedyna raczej nie jest .. Ja również oglądam Hentai'e { Yuri } .. I.? ..
@topic
Co do tematu .. Te obrazki są śmieszne.? Widzę , że zupełnie inaczej odczuwam śmiech ..
Ostatnio edytowany przez FifiHyuga (2009-01-05 18:22:29)
SSJ5
@Hatake
Nie wiem czy wiesz, ale psycholog jest cholernie drogi. Jak mi zafundujesz sesyjkę to chętnię się wybiorę ^^ Zresztę FifiHyuga ma rację, większość ludzi, którzy mają dostęp do rzeczy +18, ogląda to bez względu na wiek xD A co do yaoi...
wikipedia napisał:
Wbrew pozorom, głównymi odbiorcami produktów yaoi i shōnen-ai nie są geje, ale heteroseksualne kobiety, najczęściej nastolatki.
Heh, ja jestem nastolatką, i moim zdaniem yaoi są słodkie xD Dużo moich znajomych (dziewczyn) też tak uważa... Ale to tylko moje zdanie.
@Topic Czemu nikt nie daje obrazków xD? W końcu do tego służy ten topic x__________X To może je coś dam...
No i może to nie jest zbyt śmieszne ale zawsze coś xD
Ostatnio edytowany przez Akane-chan (2009-01-05 19:27:04)
SSJBlue
The Simsons
Małpa
The Power Puff Girls
Ostatnio edytowany przez Fuuton:Rasenshuriken (2009-01-06 17:04:52)
Zbanowany
he dobre
pasuje do niego
BazowyLVL
Znajdź jedno podobieństwo między Deidarą a Ino
http://pu.i.wp.pl/?k=MzkyODcyMjUsNTIzMT … eidara.jpg
Ostatnio edytowany przez Danielosek66 (2009-01-31 18:58:03)
Zamykam piaskownice.