Witaj na pradawnym forum , które w czasach starożytnych tętniło życiem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie mają już takiej popularności, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi się nuta nostalgii. Stary Leśniczy wciąż tutaj mieszka :)
Co myślcie o tej grze. ^^
Ja ją dopiero dostałem, i ją właśnie instaluję więc jestem ciekaw waszych zdań.
Ogólnie jak dla mnie, zapowiada się ciekawa rozgrywka. xd
SSJ5
Jak nic o tej grze nic nie wiedziałem to myślałem że jest głupia no bo to nie II wojna światowa. Ostatnio kolega mi mówił o tej grze bardzo mnie zaciekawiła, podobno super kamuflaż, można odrzucać granaty, brać na siebie rannego towarzysza . Tylko szkoda że jest 17 misji..no cóż ale są zapewne bardzo trudne, gra jest świetna będe ją miał dopiero chyba w przyszłym tygodniu
Jest zażabista
właśnie chcę dojść do ekipy i gadam z nimi na TeamSpeak
i zarąbista zabawa
Da się odrzucać granaty , mieć kamuflarze na bronie , snajper dostaje kamuflarz z liści i trawy na siebie
A rannego towarzysza jeszcze nie brałem więc chyba się nie da
gre mam od 2 tygodni
Granaty błyskowe , ogłuszające , dymne i odłamkowe
w ogóle gra super
Polecam wszystkim
Gra raczej taka sobie polega na tym aby znaleźc i zabić co potem przynudza ... w multi jeszcze nie grałem więc osądzać nie będe ale mimo wszystko CoD 4 jest prostą gierka Takie jest moje zdanie
Zbanowany
na grafa extra ale misje trochę nudne
Mialem ja na Xbox360 ale zabardzo mnie nie zaciekawila.Nudna zabijasz,zabijasz i jeszcze raz zabijasz...
SSJGod
Fajna gra a szczególnie z Cpt.McMilan jak jesteś w kamuflażu i masz dla Zachajewa ręke odstrzelić.
Grę mam już z pół roku i gram w nią dużo razy bardzo dobra grafika itd....
Gra jest super daje 10/10 szkoda że więcej się nie da
Fajne są możliwości tylko trochę smutno było jak zniszczyli Marines, no wiecie jak ten 1 gościu z helikoptera wypadł i jak twoja postać umarła....tak samo z SAS najbardziej szkoda mi było Gaza jak mu w łeb trafili
Ostatnio edytowany przez ::Sasuke.:.Uchiha333 (2008-08-05 09:22:21)
Taa, Rajek ma racje gra polega na znalezieniu i zabiciu dlatego się tak szybko nudzi, choć są co prawda takie wątki jak strzelania z helikoptera itp. Ale gra jest raczej nudna i monotonna ... PZDR.
@up
Rozwalają mnie tego typu komentarze... "Nudna zabijasz,zabijasz i jeszcze raz zabijasz..." a co masz robić? To jest wojna do c*o**ry. Jak myślisz jakie jest główne zajęcie żołnierzy na wojnie? Właśnie zabijanie wrogów i samemu nie danie się zabić. Poza tym w CoD4 wcale nie jest aż tak monotonnie. Misje są różne, a że musisz w niech zabijać wrogów, no cóż uroki wojny. I ja chyba nie spotkałam dwóch takich samych misji...
Co do gry uważam, że jest świetna. Nie lubiłam tego typu gier ("strzelanek"), ale kiedy zagrałam w CoD4... jedna z najlepszych gier w jakie grałam. Ładna grafika, gra jest realistyczna i ogólnie dopracowana. Szkoda tylko, że jest aż taka krótka. Nie mogę doczekać się 5.
LOl ostra z ciebie dziewucha Alex.Lubisz chodzic zarosnietym facetem z ganem i zabijac bezbronych ludzi...A ja mysalem ze dziewczyny graja w Barbie.
Lubię chodzić zarośniętym facetem z ganem i zabijać... żołnierzy wroga, którzy chcą mnie zabić xD , a nie bezbronnych ludzi. Ale tylko lubię to robić w takiej grze jak CoD, bo jest świetna i teraz czekam na piątą część. A co do dziewczyn i Barbie to większość nie gra win, albo w takie gry jak Simsy ;p (mówię o tych starszych dziewczynach, a nie tych 7-10 latek). Z tym, że to nie jest odpowiedni temat na takie rozmowy, a Twój post zdaje się nie jest opinią na temat CoD (czyli lekki spam) ;p