Witaj na pradawnym forum , które w czasach starożytnych tętniło życiem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie mają już takiej popularności, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi się nuta nostalgii. Stary Leśniczy wciąż tutaj mieszka :)
Ozaru
trochę krótka, no ale bardziej nastawiona jest na multiplayer(kto wiedział, żwe po napisach jest jeszczemisja zVIPEM??)
Fajna, szczegolnie na multiplayer chociaz z czasem sie faktycznie troche nudzi
Rajek napisał:
lubisz chodzic zarosnietym facetem z ganem i zabijac bezbronych ludzi...
ROTFL na pełnych obrotach
bezbronnych? Ciekawe czy to samo bys powiedział na wojnie...
Genialna gra, jeden minus...kupiłem w poniedziałek, skończyłem w środę... precyzując, ładna grafa, fabuła trzyma się kupy, realizm... ale okrooopnie krótka. Uwielbiam tą sniperską misję, tą, 15 lat wcześniej xD
@ziomus
jest tak krótka, że nawet NIE ZDĄŻYSZ się znudzić xD
SSJ1
Gra według mnie jest suuuper bardzo jestem za
SSJ.p.2
słyszałem o tej gierce fajna xD ale trzeba mieć good kompa ja mam nawet dobrego kompa ale tera męcze GTA IV , Age of Empires III :kaszalot:
Ostatnio edytowany przez Sasuke-Arena (2008-12-27 09:36:51)
Gra jest wytczepista! Grafika super, nie mówiąc o dźwięku. Według mnie najlepsza jest misja z bombą... ale nie będę wam zdradzał, co się w niej robi, zagracie - zobaczycie Grałem już we wszystkie części oprócz trójki. jedynka i czwórka to moje ulubione części.
SSJ5
Hmm fajna gra nawet ^^ Grałam na xbox'ie. Grafika jest extra. Naprawdę, bardzo polecam. Moje ulubione części to 3 i 4 właśnie ;p
Gra super.Tak samo single jak i multi.(Jeżeli ktoś gra w multi,nie ma klanu,to pisać na xfire:hyziak4pl lub GG5445090 lub skype:damian.hyzy3).Grafa w grze super,bronie również.Nic dodać,nic ująć.
Jak usłyszałem - Call of duty 4 ... bez II wś ?? Co tu qr**a za gra ?!? to już nie Call of Duty !
Ale jak zagrałem to zmieniłem zdanie ... świetna ścieżka dźwiękowa , i nawet interaktywne środowisko !!! Podoba mi się Prolog i Epilog , ponadto jest rodzaj gry zręcznościowy - Gra ogółem świetna !! 10/10
BazowyLVL
Mam tą gre od niedawna...
Gra jest super, rozbudowana fabuła i fajna grafika, ale Call 3 wg. mnie jest lepszy...