Witaj na pradawnym forum , które w czasach starożytnych tętniło życiem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie mają już takiej popularności, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi się nuta nostalgii. Stary Leśniczy wciąż tutaj mieszka :)
Wiem że są do tego poradniki i że są już wątki podobne do mojego ,ale w żadnym wątku nie mogłem odszukać odpowiedzi na mój problem , pisze tam plik Select ,folder chars .Mam ntsd 2.4 i tam takich rzeczy nie ma ,proszę o bardziej dokładny algorytm . Będą plusiki .
oto chodzi że w poradniku jest mowa o mugenie a NTSD to Mod LF2. Tam jest inaczej jest tylko data. W NDST jest kilka ukrytych postaci do których jest kod nie potrzeba ściągać. kod znajdziesz na stronach o NTSD. Jak masz go wklejasz go w folderze data pod gdzieś robisz puste miejsce (enter) i wklejasz. Postaci Sekretnych jest tylko chyba z 4. Jesli chcesz więcej podczas ładowania postaci jak włanczasz gre wpisujesz bawkbak i masz wszystkie.