Witaj na pradawnym forum , które w czasach starożytnych tętniło życiem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie mają już takiej popularności, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi się nuta nostalgii. Stary Leśniczy wciąż tutaj mieszka :)
Przybysz
ludzie ta gra jest(jak dla mnie)lepsza od wszystkich gothic-ow
to gra to bomba
mi w tej grze podoba sie to ze:
-mozna miec rodzine
-mozna miec swoj dom(oraz to ze moze go ktos wynajmowac)
-misje i poziom trudnosci misji
-wyglad bohatera,oraz broni
itd i itp.
pozdro dla wszystkich xD
Tak, gra jest w porządku, dorównuje Gothicom (ale imo ich nie przewyższa), ma fajną grafikę, ale... Imho, to bardziej zręcznościówka niż RPG. Dlaczego? Ja miałem wszystkie staty wymaksowane, a i tak z trudniejszymi przeciwnikami pokroju lodowych trollów albo nawet z minionami nie walczyło mi się łatwiej niż z max życia i kilkoma podstawowymi czarami + ofc Solus i zbroja bitewna Archonta.
ALE I TAK MOREK ROXX!!!
Fable fajne, grałem kilka razy (tzn. przeszedłem kilka razy ). Ogólnie jednak troszkę prosta. Imba jest łucznik - Łuk Archonta + wymaxowane skille + wymaxowany skill 'wiele strzał' = Smok na 3-4 strzały... Jednak nawet bez tego łuku pokonałem Jack'a (już w formie smoka) na 4-5 strzałów więc...
Ale ogólnie spoko - wiele możliwości... Niedługo wyjdzie Fable 2! Tam będzie można mieć psa, mieć dzieci itp Ogólnie świat będzie wielki - będą smoki z tego co wiem, jako normalne potwory... Ogólnie będzie wypas.

Taaaaaa, gra jest faja (nawet niezła),ale 1000 do rispa dla Zack Fair'a za "ale imo ich nie przewyższa". Boshe jak można jakąkolwiek grę porównywać do Gothic'a 1, 2, Noc Kruka, 3. Przepraszam, ale Gothic, to Gothic i bez porównywania proszę, no może z Morrowindem można...
P.S. Morrowund- Boskość, ale Gothic też (też, też, też!!!) i bez jakichś Fable poproszę
Zack Fair napisał:
to bardziej zręcznościówka niż RPG.
Dla mnie to główna zaleta tej gry...
The Elder Scrolls mnie nie kręci za sztywna... Gothic tu juz lepiej ale też rewelacji nie ma... za to Fable za swój dynamizm itp dla mnie jest najlepszy z tych 3
jedyne co mogł bym tej grze zarzucić to to że jest łatwa... krutka... i na jeden raz jak już to ktoś powiedział

Zgadzam się z jacu, to jest główna zaleta tej gry - myślę, że gdyby dali więcej elementów RPG to gra straciłaby na dynamice. Wiem, wiem, po mojej poprzedniej wypowiedzi nie widać, żeby mi się podobało to, że to jest zręcznościówka. Denerwuje mnie tylko małe zróżnicowanie broni 9głównie pod względem wyglądu), oraz brak dialogów w klasycznym tego słowa znaczeniu.
P.S. Jak podoba się Wam Fable, to zagrajcie w Sudeki: podobna formuła gry, i lepszy system walki. Spróbujcie!
SSJ4
To jest super grą zazwyczaj wybierałem sćieżke dobra a czasami zła przeszłem gre 5 razy a za pierwszym razem w ciągu 9godz (ps teraz wychodzi Fable 2 na PC)

Ta gra jest super (przeszedłrm ok.4 razzy)
Raz byłem dobry
Drugi raz byłem zły
Trzeci raz byłem obojętny
A Czwarty raz byłem eeeeeee......no...... grałem z trainerem:P (i musiałem zmieniać wersje na angielską):kaszalot:
łatwe przeszłem całe na końu sie walczy z tym żeżnikiem w postaci smoka on jrets na koncu;]
Przybysz
No w końcu jakieś dobre forum na temat Fable:D Ostatnio byłem na innym forum i kłucili się ,że w fable jest tylko hełm z kolczugi i nie uwierzyli mi ,że jest jeszcze ten co go można na północnych pustklowiach znaleźć, Ogólnie gra łatwa a grałem we wszystkie gry RPG w tym Gothic 1-3 Oblivion Morrowind , Titan quest itp. i muszę powiedźieć ,że jedyne co mi się w grze podobało to fabuła ,bo grafika np. była jak dla dzieci.....
Mi się w Fable najbardziej podoba to, że od twoich wyborów zależy jak twoja postać wygląda I nie tak od razu się zmienia tylko stopniowo
Super gierka, ale przeszedłem tylko raz (jako Dobry
)
LSSJ
Graj jest zarąbicho przeszłem ją tylko 1 ale i tak mi sie podobała