Witaj na pradawnym forum , które w czasach staro¿ytnych têtni³o ¿yciem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie maj± ju¿ takiej popularno¶ci, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi siê nuta nostalgii. Stary Le¶niczy wci±¿ tutaj mieszka :)
Co do ³adowania chakry, wszystko to co Tuder i Sai-shinobi, ale ponadto wydaje mi siê, ¿e ten efekt ³adowania powinien byæ odrobinê w lewo i trochê pod nim, chyba, ¿e to akurat taka klatka, ¿e to trochê w prawo idzie... Mam nadziejê, ¿e zrozumiesz o co mi chodzi. Powodzenia w dalszej pracy
Zbanowany
No teraz dobrze
SSJ.p.3
Ja mam nadzieje ¿e ten jiraya bêdzie mia³ tryb ¿abiego króla i ¿eby by³o bardzo du¿o jutsu . A co do tego ³adowania chakry to dobrze ¿e poprawi³e¶ bo nie wygl±da³ dobrze!!
SSJBeast
ta, do tego ³adowania chakry to teraz jest sppoko, ju¿ siê nie bêde czepia³ tego wzrostu, w koñcu to tam pare cali... No i ma normalny kolor, co najwa¿niejsze, oby tak dalej
-----------
Eeee...sai77, czy chodzi Ci chyba o Hermit Mode z Senjutsu...Ale gdzie¶ Wowo napisa³, ¿e ma sprity do tego, a wcze¶niej ¿e szuka³, wiêc z tego mo¿na wywnioskowaæ ¿e bêdzie...
Hermit mode bêdzie ale w wersij full a co bêdzie w becie to macie w pierwszym po¶cie.
Dzisiaj zrobie teleport i dokoñcze ataki (uderzenie pie¶ci±,kopanie itp) i zostanie mi rasengan i katom gamayu endan i wersja beta zakoñczona.
wowo, jak bys potrzebowa³ jiraye hermit mode to ³ap http://img300.imageshack.us/img300/9688 … odeuj7.png a co do postaci to zapowiada sie dobrze
P.S Proponujê tak¿e skoñczenie Twojego dawnego projektu w przysz³o¶ci http://narutoforum.pun.pl/viewtopic.php?id=8283 , spritów nie ma wiele , jednak zawsze mo¿esz dodaæ jakie¶ combo z innych sheetów i zakoñczyæ dawny projekt. Jak ju¿ zacz±³e¶ to warto skoñczyæ i mieæ w dorobku kolejna postaæ .
Ozaru
cyt:"Przecie¿ Jiraya mia³ o wiele wiêkszy zasób jutsu: przyzwanie ¿ab, przyzwanie ¿abiego ¿o³±dka, tworzenie ruchomych piasków, p³aszcz z w³osów. Jak siê postarasz to bêdzie naprawdê dobra postaæ.'"<tak jak koledzy wyzej pisali jak bedzie tryb pustelnika + rasengan + ostateczny rasengan ,katony,atak kolcami ,obrona z kolcow + ^ to co przytoczylem to bedzie najleprzy jirayia jaki dokad byl :)fajna by bylo zeby ladowanie chakry bylo dosc szybkie ,a i byloby cos takiego ze w trybie pustelnika chakra sama by sie ladowala ??
Ozaru
full postac aby zrobic to ci pewnie zejdzie minimum miesiac co nie wowo ??