Witaj na pradawnym forum , które w czasach staro¿ytnych têtni³o ¿yciem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie maj± ju¿ takiej popularno¶ci, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi siê nuta nostalgii. Stary Le¶niczy wci±¿ tutaj mieszka :)
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Nie zbyt przepadam za grami RPG, prawdê mówi±c ich nie znoszê, nie zgodzê siê z tob±, ¿e to jest najlepsza gra na podstawie anime na PC.
@Szafran
Widzia³em screeny gry w googlach i nie przypad³a mi do gustu, nie ¶ci±ga³em jej. Przyznajê racjê , mój b³±d.
Ostatnio edytowany przez Teddy (2009-06-18 13:42:24)
LSSJ
lubiê gry tego typu i prawdopodobnie tak jak mówisz jest to najlepsza gra naruto na pc, ale czemu nie wstawi³e¶ ¿adnych screenów?
Teddy, o¶mieszy³e¶ siê jak mog³e¶...
Primo - sprawd¼ co znaczy s³owo WAREZ, a potem zastanów siê czy ta gra ma prawa autorskie.
Secundo - skoro mówisz ¿e gra jest kiepska, i na pewno nie jest najlepsza na PC, to znaczy ¿e ¶ci±gn±³e¶ ten WAREZ (:O)
Tertio - Nie musisz siê tak zaraz jaraæ "MÓJ REGULAMIN TAK MÓWI, TUTAJ W PUNKCIE DRUGIM", skoro nie wiesz co to warez, a piszesz takowy regulamin...
Gierka jest spora, editnê posta jak siê ¶ci±gnie.
Sorry, mój b³±d nie wiedzia³em ¿e ty t± grê robisz. W takim razie chêtnie pobiorê, mo¿e twoja gra przekona mnie do tego typu gierek.
Ostatnio edytowany przez Teddy (2009-06-18 14:02:13)
Za godzinke dam spakowany folder graphics wtedy niebedzie zadnego bledu ale ta gra niedopracowana , sory za te bledy ale gra byla wiele razy przenoszona itd i pogubily sie pliki zreszta to byl moj pierwszy tak dlugi projekt
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
teraz pisze ze grafiki naruto brakuje i wo gule nie chce sie w³±czyæ sprubuje jeszcze raz sciagnac
ps.mam nadzieje ze shippuuden RPG nie bedzie mialo tyle problemow(a tak wogule to kiedy demo wypuscisz)
Ostatnio edytowany przez pacixxx (2009-07-25 11:35:32)
wiadomo ¿e w shippuuden rpg niebedzie problemow i bledow takich demko bedzie za tydzien tak planuje
Mi dzia³a xD
Jest co¶ takiego jak edycja postów... kolejny warn//Pryza