Witaj na pradawnym forum , które w czasach starożytnych tętniło życiem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie mają już takiej popularności, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi się nuta nostalgii. Stary Leśniczy wciąż tutaj mieszka :)
Witam, oto NF Sprite Shop. W tym temacie można składać zamówienia i proszę aby zamówienia ograniczały się do sprit'ów z Naruto & Naruto Shippuuden. A teraz proszę o przeczytanie regulaminu :
Regulamin Tematu :
1. Osoby nieupoważnione nie mogą dodawać spritów do tego tematu, w przeciwnym wypadku ich posty będą usuwane przez "moderatorów" a użytkownicy będą nagradzani warn'em.
2. Nie należy powtarzać swoich próśb, każda pojedyncza prośba będzie spełniana zaś prośba powtórzona przez tego samego użytkownika będzie ignorowana ( 1 i 2 ).
3. Wypowiedź powinna zawierać co najmniej 1 rozwinięte zdanie, wszelki Spam będzie karalny.
4. Po za upoważnionymi użytkownikami jedynie moderatorzy i administrator mogą dodawać sprity.
5. Ten temat służy do zamawiania 1 sprita , nie do całych sheetów.
Upoważnienie posiadają :
- Oxinion
- Kamiru S.
- FeniX
(Również Modzi i Admin)
(Pozwolenie mam od kuboss'a)
Zapraszam
PS. Prośby mogą składać osoby powyżej 35 postów, nie chcę aby zdarzały się sytuacje gdzie użytkownik zakłada konto prosi o sprit (zdobywając 1 post) i nigdy więcej nie wchodzi na forum.
Ostatnio edytowany przez Teddy (2009-06-21 01:42:55)
Pierwszy xD
Ja poproszę o sprit Guren No i co tu dalej napisać xD No żeby nie była koślawa
@Down
Stance
Ostatnio edytowany przez Nimaru (2009-06-08 16:11:16)
BlueKaioken
Dziekuje ci za założenie tego tematu, wiedze że jesteś tu od niedawna a dla NF zrobiłeś wiele. Zostaniesz pewnego dnia Specjal albo Elite Userem. Gwarantuje.
Ja poprosze Sasuke CS1 Shippuuden. Najlepiej cały sprite taki jak Kamiru ale jeżeli nie da rady to tylko tyle ile dacie rade zrobić.
Nimaru , proszę sprit Guren od 0 , jeżeli użyjesz publicznie to daj creditsy.
Fenik$
Teddy napisał:
5. Ten temat służy do zamawiania 1 sprita , nie do całych sheetów.
Nie zrobię ci całego Sheeta, napisałem że pojedyńczy sprit.
Za pół godziny zrobię.
Crasher , co do edytowania to nie jestem pewien , nie znam cię zbyt długo ale mam nadzieję że nie napiszesz że jest twój i dasz Creditsy.
Proszę Shino 100% Custom :
To co jest za ręką i obok głowy to torba którą Shino ma na plecach.
Fenik$
Tutaj mamy problem trochę mi zajmie zrobienie FSasuke , mam nadzieję że poczekasz
@Down
A jak..Nie należę do grupy ludzi którzy lubią walnąć się na dupsko i nic nie robic Ja jestem raczej typem działającym.
Ostatnio edytowany przez Teddy (2009-06-08 17:25:02)
Fenik$ napisał:
Dziekuje ci za założenie tego tematu, wiedze że jesteś tu od niedawna a dla NF zrobiłeś wiele. Zostaniesz pewnego dnia Specjal albo Elite Userem. Gwarantuje.
Gwarantujesz ? Nie bądź śmieszny...
@ topic
Nie wiele osób na forum podziwiam, ale ciebie jak najbardziej...tylko za to że ci/wam się chce Nie oszukujmy się, troszkę roboty to jednak jest.
@ topic 2
Żebyście się zbytnio nie nudzili, poproszę o Killer bee
@up
nie ma sprawy
Fenik$
Sasuke będzi gdzieś o 15.00...
@Mods
Prosił bym jednego z modów o przyklejenie tego tematu.
Ostatnio edytowany przez Teddy (2009-06-09 06:35:01)
tworz3e wlasnego mugena (battle arena 2 aler swoje postacie )
potrzebowałbym na początek sprita naruto z 1 serii i jesli mozliwe nastepujących jego technik: kage bunshin, tajuu k.bun.naruto rendan,rasengan, kuchiyuose i orioke
SSJ5
@up
W regulaminie pisze że zamawiamy pojedyncze sprity...
@topic
Proszę o sprit Stance Sasoriego.
BlueKaioken
No dobrze, w między czasie jak czekam na Sasuke CS1 to poprosze także Naruto Kyuubi 8 tail z mangi O.o