Witaj na pradawnym forum , które w czasach staro¿ytnych têtni³o ¿yciem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie maj± ju¿ takiej popularno¶ci, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi siê nuta nostalgii. Stary Le¶niczy wci±¿ tutaj mieszka :)
My Spritin Tutorial Mam nadzieje ze wam pomoze :
Ostatnio edytowany przez Nishimura (2009-04-04 17:33:32)
Zbanowany
Có¿ nie wiele mi to pomog³o a zw³aszcza 1 i 2 krok.Rysuje Stick Man'a i dalej mam robiæ bez jakiej kolwiek pomocy.No ale za chêæ pomocy 8/10
@up
w takim razie nie scieraj stick man'a tylko na nim narysuj drugi kontur i potem pierwszy wyczysc ja tak tego kabuto zorbilem
SSJ5
Tutek nawet spoko tylko moim zdaniem, powiniene¶ co¶ wiêcej o palecie powiedzieæ i rozwin±æ w±tek cieniowania,ogólnie spoko 8/10
¦redni ten tutek, za ma³o szczegó³owy jak dla mnie . Zazz'a jest lepszy, zobacz sobie bo kilka wa¿nych podpunktów omin±³e¶ i z tego bior± siê te pytania userów. No i Kabuto, przynajmniej dla mnie to ¶redni przyk³ad dobrego cieniowania .
No, ale masz + za to ¿e co¶ takiego zrobi³e¶ .
LSSJ
no mo¿na siê trochê nauczyæ ale dla mnie pomóg³ tylko pierwszy punkt mog³e¶ tak¿e napisaæ co¶ wiêcej na temat cieniowania
juz poprawilem wedlug waszych uwag...
dodalem wiecej o cieniowaniu i dalem pare slow o palecie moze jescze poprawie 1 i 2 punkt.
Tutek ciekawy parê b³êdów ort. zauwa¿y³em, ale mniejsza o to... nie mam czego siê czepiæ... ani co pochwaliæ bo siê na spritach nie znam ale Tutek... jak tutek wg. mnie jest ciekawie wykonany 8/10