Witaj na pradawnym forum , ktre w czasach staroytnych ttnio yciem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie maj ju takiej popularnoci, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi si nuta nostalgii. Stary Leniczy wci tutaj mieszka :)
Dobra, uzgodnione z Dajem bêdzie dwutygodnik czas do soboty, mamy problem a raczej wolne miejsca bo spejda wywalono; wolne rubryki:
Lista warnów i banów
- top 10 raportów (do uzgodnienia)
- Najaktywniejszy niszczyciel spamu
- Najwiêksze projekty Naruto Sprite Team
Chêtni pisac w temacie ew. na PW
Alex mój art zosta³ oddany jako jeden z pierwszych, ju¿ nastêpnego dnia
Mam ma³o do roboty wiêc mogê zaj±æ siê list± warnów i banów, o ile oczywi¶cie mogê xD
UWAGA!
Zeby zacz±æ pracê nad kolejnym numerem... chcê wiedzieæ, czy chcecie jeszcze robiæ arty... czekam na wszystkich z gazetki ¿eby odpisali... ci co nie odpisz± do jutra, zostaj± wydaleni z gazetki.
@ po pierwsze to nie jest gazetka tylko Zin...
Zreszt± jak tak bêdziesz ich pogania³ to nie bêd± chcieli z tob± pracowaæ. A jak kto¶ wyjecha³, albo ma szlaban/odciêcie neta (chwilowe). To nie s± roboty =.=
Oki odpisuje jak kaza³e¶, pomogê oczywi¶cie w nastêpnym numerze. Ale wydalenie z gazetki tak samo jak S.... Lagg uwa¿am za s³aby pomys³ ja te¿ czêsto nie mam czasu ¿eby zajrzeæ na forum a co do gazetki to mamy dwa tygodnie... nie pali siê
UWAGA!
Postanowi³em reaktywowaæ gazetkê i tak:
SZUKAM NOWEJ EKIPY!!
Wszystko zaczynamy od nowa... stare wydanie zostanie, bêdziemy zaczynaæ od 2 wydania.
SZUKAMY:
9 osób w tym:
- GRAFIKA
- KOGO¦ OD KOMIKSÓW (mog± byæ komputerowe, jak i od rêki)
- KOGO¦ OD ARTYKU£ÓW NA RÓ¯NE TEMATY (podawac propozycje w poscie)
- KOGO¦ OD PROWADZENIA K¡CIKÓW HUMORYSTYCZNYCH
- KOGO¦ OD QUIZÓW
- I OD KRZY¯ÓWEK
- INNE (jakie? musisz tu napisaæ propozycjê!)
zg³oszenia pisaæ w tym temacie!
aaa i wymagania:
Paint, Microsoft Office Word, GG, przynajmniej trzy godziny w tygodniu.
Ju¿ to widzê, z redaktorem który przez swoje w³asne fochy "wyrzuca" ludzi, wszystkich popêdza jak psy...
Nie dziêki, komuna siê skoñczy³a.
Dajek , na mnie zawsze mo¿esz polegaæ , ja jestem zawsze chêtny , tylko nie spe³niam jednego wymagania! (Microsoft Office Word) Ja mam Open Office writer , zreszt± w notatniku nie mo¿na? Mój ponadczasowy notatnik !
Dobra , wiêc "- KOGO¦ OD ARTYKU£ÓW NA RÓ¯NE TEMATY (podawac propozycje w poscie)" , wybieram to , zreszt± co mi dasz to siê podejmê . Gdybym móg³ , to chcia³bym g³ównie zajmowaæ siê Sportem. (I love Sport)
Tak¿e , z chêci± podj±³ bym siê pisania Newsów z ¿ycia forum.
Hah xD
Zapisujê siê na "kogo¶ od quizów".
Dlaczego: W sumie dosyæ du¿o wiem o Naruto, i mam du¿o wolnego czasu przez najbli¿sze dwa-trzy dni. A poza tym chcia³bym spróbowaæ swoich si³ w jakiej¶ gazecie, skoro mam zostaæ dziennikarzem(albo mechanikiem xD).
Hmmmmm?
Ja ci±gle by³em, jestem i bêdê. Jak kto¶ mi zabierze krzy¿ówki, to zat³ukê XDDDD (joke ;p)
Ale na serio, to ja krzy¿ówki i ew. co¶ jeszcze.
Ostatnio na forum nic siê nie dzieje, wiêc trzeba je rozruszac
Zg³aszacie siê do 'ekipy', ale pomys³odawca i twórca projektu jest... zbanowany. I po jego ostatnich wypowiedziach, zachowaniu raczej nie wygl±da na to, ¿e jest nadal zainteresowany gazetk±. Wiêc proponujê wybraæ/znale¼æ jakiego¶ nowego 'redaktora naczelnego' i niech to bêdzie jaka¶ odpowiednia do tego zadania osoba... Je¶li nikt taki siê nie znajdzie, to chyba nie ma co dalej ci±gn±æ tego tematu. Bo na Daiku raczej nie ma co liczyæ, nawet je¶li wróci na forum. Tyle ode mnie.
a wiêc ja dojdê do:
KOGO¦ OD PROWADZENIA K¡CIKÓW HUMORYSTYCZNYCH
oraz do
KOGO¦ OD KOMIKSÓW
co do komiksów bêdê robi³ narazie komputerowo
co do wymagañ to wszystko mam
Daiku siê tym od dawna nie interesowa³, a do tego jest zbanowany...
Zamykam (ew. propozycje nowego naczelnego do mnie na pw)