Witaj na pradawnym forum , które w czasach starożytnych tętniło życiem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie mają już takiej popularności, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi się nuta nostalgii. Stary Leśniczy wciąż tutaj mieszka :)
Cs2D to darmowa wersja CS 1.6.
Jest niemalże identyczna, identyczne dźwięki, bronie, wygląd postaci, zadania, podział na CT, i T...
Jednak jest coś co odróżnia te 2 tytuły, i to nie jest cena/brak ceny.
Wymiar. W Cs2D widzimy wszystko z góry, a jak wiemy w Cs 1.6 widzimy z oczu naszego bohatera...
To może nieco odstraszyć zagorzałych fanów serii, jednakże...
Cs2d proponuje rozszerzony, i prosty w obsłudze edytor map. Do tego tryb budowniczego - np. Gdy gramy na flagi, można flagę obudować klockami (za pieniądze oczywiscie), budować zasieki, pola leczące naszą drużynę. Szczególnie fajne jest to gdy dostajemy się na terytorium wroga - obudowujemy się, leczymy, a gdy nieco odeprzemy atak posuwamy się z klockami (zabudowaniami) nieco dalej, tak, by podejść aż pod samą bazę.
Gra jest jak wyżej wspomniałem całkowicie darmowa, i do tego przez sieć, lub z botami (czasem oznacza to jedno i to samo...).
Można grać jak w prawdziwym CS, bo wszystko jest identyczne, tylko grafika...
Wciąga na długie godziny...
Możemy się tu umawiać na pojedynki
Piszcie co o niej sądzicie !
Grałem w tą grę. Mi się podobała mapa Laser jeden shoot i dead xd
Jest Jak Soldat - 2D ale ciekawa. Lubiłem w nią grać ale teraz już nie gram bo nie ma z kim xd
Myślę że mniejsza wersja strzelających 16-kolorowych pixelów nie może być fajna :.
Ale mam dla was radę , nie kupujcie premium w tibi , jedyne 100zl i macie CS:Source , trudne i na poziomie -graficznym i każdym innym
Brzoskwinia...
Nie widziałeś - nie komentuj...
2d ma wiele ciekawych funkcji, których 1.6 nie ma !
Np. proste budowanie map, czy tryb "budowniczego"...
Jeżeli grałeś kiedyś w 16 pixelowego CS-a, to gratuluję...
Graj dalej.
Masz dla nas radę, bo premium kupiłeś, i żałujesz... no cóż.
Życie !
@down
oficjalna stronka to www.google.pl
Ostatnio edytowany przez Szafran (2009-02-02 16:08:06)