Witaj na pradawnym forum , które w czasach starożytnych tętniło życiem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie mają już takiej popularności, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi się nuta nostalgii. Stary Leśniczy wciąż tutaj mieszka :)
Soul Arena to gra bardzo podobna do Naruto-Arena.
Opiera się ona na anime - Bleach.
Moim zdaniem jest znacznie gorsza od N-a, no ale to dopiero jej początek.
Mówcie co o niej sądzicie.
www.soul-arena.com
Ostatnio edytowany przez Szafran (2009-01-17 12:56:20)
@up
www.soul-arena.com
@Szafran
O matko .. Ale żeś się rozpisał.
@Topic
Hmm .. Czekałem na Tą gre od dawna , i powiem , że Mnie bardzo zawiodła.
Gra bardzo słaba , lecz się dopiero rozwiją.
Mam nadzieję , że Zelos coś z tym zrobi.
Jak narazie " to nie dochodzi kostkami do N-A "
początki ale i tak zapowiada się dobrze może nawet będzie lepsza od NA(to tylko przypuszczenie)
@up
Nie dodali arrancarów i co.? .. Nie dodali Mayuriego Ban-Kai .. Ishida Form 2 .. Kisuke Urahary
@Topic
Hmm .. Mają jeszcze niestabilny silnik , oraz zrobione na szybko ataki .. Proszę patrzeć na Rukie.
Mam nadzieję , że gra się jeszcze rozwinie.
SSJBlue
Według mnie gra średnia zdecydowanie wolę Naruto-Arenę
Przybysz
Ja jeszcze sie bleachem nie interesowalem to mnie tam soul-arena nie kreci ale w naruto-arenie mam juz niezle ;] jakby ktos chcial kupowac konto lub cos w tym stylu to pisac na gg: 13777680 x]
Naruto ogolnie ma ciekawsza fabule i inne czynniki ktore sprawiaja ze i gra jest lepsza (klany, chakry) - przede wszystkim w NA sensowne byly walki 3on3 (jestes kapitanem 3osobowej druzyny shinobi) a SA to po prostu kopia NAreny, liczylem ze wymysla to troche inaczej =P pozdro wszystkim userom i userkom !
p.s. skad mi sie wzial taki nick? :S nie przypominam sobie zebym sie tak rejestrowal :l
Ostatnio edytowany przez Prowler083 (2009-01-28 18:41:49)
BazowyLVL
Moim zdaniem gra jest gorsza od N-A.
Praktycznie nie może sie równac z Naruto-Arena...
Jak by było to fajne to i tak bym w to nie grał , ponieważ nie nawidze bleach'a!
Przybysz
bez przesady nie nawidzic od razu =P ale wypowiem sie jak obejrze
niektorzy nienawidza jedno anime przez uwielbienie innego xd
Ostatnio edytowany przez Prowler083 (2009-02-01 01:11:33)
Bardzo fajna gra. Ostatnio N-A zaczęła mnie wkurzać więc pykam w to.Postaci jest mało ale pomyślcie, tu można je wszystkie mieć bo w n-a już nie da rady . Jakby ktoś chciał zagrać priva to pisać na gg.