Witaj na pradawnym forum , które w czasach starożytnych tętniło życiem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie mają już takiej popularności, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi się nuta nostalgii. Stary Leśniczy wciąż tutaj mieszka :)
Spejder
laggy@aqq.euDziwię się, że nie ma jeszcze wątku o tejże grze. Rodzice kupili mi ją na gwiazdkę, wersję kolekcjonerską zawierającą koszulkę, mapę, album i film, jak zrobili ta grę. Proces instalacji... upragnione 100%.
Włączam...Jest menu ! Ok, ustawiam full detale i włączam singla (o multi później), Wybieram sobie postać, i startujemy. Irytujące ładowanie przy którym pokazany jest jedynie screen z napisem, kogo mam zabić (główna fabuła), niejakiego Szakala, gnoja który uzbroił obie strony. Nagle moim oczom ukazał się tętniący życiem świat. Jadę taksówką, w Afryce, gdzie dzieje się akcja, oczywiście. Taksówkarz miły, gadał do mnie bez przerwy, lecz ja nie zwracałem uwagę na jego słowa, tylko na jego realistyczny wygląd, po drodze widziałem odlatujący samolot i mnóstwo "Afrykańców". Wtem zatrzymujemy się, kilkunastu chłopa z kałachem podchodzi do samochodu. Wypytują, aż w końcu, udaje się prowadzącemu wóz wykupić zimnym piwem przejazd. .
Gdy nadszedł koniec naszej wycieczki, doświadczamy niemiłej niespodzianki, a mianowicie jesteśmy poważnie chorzy na malarię, co wszystko utrudnia, zemdlałem. Budzimy się na łóżku, u gościa, którego mieliśmy zabić, ten grożąc nam gnatem, w końcu opuścił dom....
Nie chce wam dalej opowiadać Kupcie sobie tą gierkę 140 zł bodajże
A teraz o multi. Wierzcie lub nie, ale to wspaniały tryb gdzie zdobywamy doświadczenie w trybach: deadmatch , Team Deadmatch , Przejmij diament (Coś jak capture the flag), lub Powstanie (zdobywamy punkty). Za każdy poziom dostajemy diament , którym ulepszamy nasza specjalizację, tzn. Są do wyboru: Grenadier, Komandos, Sabotażysta, Snajper
itp. To powiedzmy mamy snajpera, to ulepszając diamentem (maks ulepszenie to trzy
) zdobywamy nowe "snajpery" i rakietnice
Ogólnie graficznie ta gra jest rewelacyjna ! Tylko fabuła leży... W CDA dostała gra 8+, u mnie ma gwarantowaną 9
SSJ2
nie pamiętam2 Giga starczy jeszcze sobie wzmacniecze grafiki kup..
to się zdziwisz.
SSJ.p.2

To tyraz ja! W tej grze w MOJEJ opinii nie ma nic pięknego poza grafiką. Gram od paru dni i szczerze mówiąc nie urzekła mnie ta gra, nawet iż gram na High detalach. Cóż, grafa 10/10, ale reszta zaledwie 5, może 6.

Spejder
laggy@aqq.euSasuke-Arena napisał:
spoczko gierka dobrze że mam dory komp bo mi pujdzie xD
Sory, ale nie mogłem się powstrzymać, człowieku ja się modlę, aby ci rodzice pod gwiazdkę, słownik ortograficzny kupili.
Kaioken
Otoz MAM ta gierke od dawna powiem ze jest piekna grafika i wogule realistyk na fulll lecz po 2 dnniach gra mi sie znudzila ;/