Witaj na pradawnym forum , które w czasach starożytnych tętniło życiem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie mają już takiej popularności, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi się nuta nostalgii. Stary Leśniczy wciąż tutaj mieszka :)
No więc:
CSI: Kryminalne Zagadki Nowego Jorku, Miami lub Las Vegas to typowy serial kryminalny opowiadający o zespołach niezwykle inteligentnych funkcjonariuszy policji w trzech wielkich miastach USA.
W tym temacie opisujcie te trzy seriale: co wam się w nich podobało lub nie podobało oraz który z tych seriali wam się najbardziej podobał.
Osobiście najbardziej lubie oglądac Kryminalne Zagadki Miami, ponieważ są różnorodne odcinki, lubię bohaterów oraz ich hmmm... cynizm wobec podejrzanych oraz po prostu lubię Miami
Ja czasami to oglądam gdy mi się chce. Leci na AXN jak dobrze pamiętam Moja mama go wprost uwielbia nie przepuściala żadnego odcinka xD
Heh, oglądam tylko CSI:Miami, inne jakoś nie przypadły mi gustu. Ogólnie, serial dość ciekawy, ale i tak u mnie jest niżej niż House Często są dość ciekawy wątki, ogląda się w miarę przyjemnie. Co niedziela go oglądam