Witaj na pradawnym forum , które w czasach staro¿ytnych têtni³o ¿yciem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie maj± ju¿ takiej popularno¶ci, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi siê nuta nostalgii. Stary Le¶niczy wci±¿ tutaj mieszka :)
Poniedzia³ek
Dzisiaj dostali¶my now± broñ s³u¿bow± z centrali. Pu³kownik ¯elazny nakaza³ nam jej natychmiastowe wyczyszczenie. "¯eby mi l¶ni³a jak..." nie dokoñczy³ i wyszed³ do toalety. Próbowa³em wielu papierów ¶ciernych ale rdza z mojej nowej finki nie schodzi.
Wtorek
Dzi¶ zg³osi³ siê jaki¶ nieogolony m³odzian z gitara mówi±c, ¿e przyby³ tu na przes³uchanie. Dokona³em rutynowej roboty i ca³kiem przepisowo go przes³ucha³em. Przyzna³ siê do wszystkiego. Zdziwi³ siê tylko, ¿e nie kazali¶my mu graæ i ¶piewaæ, bo wed³ug niego to w³a¶nie siê robi na przes³uchaniach w studiach nagrañ. Wyprowadzili¶my go z b³êdu mówi±c mu, ze trafi³ na komisariat. M³odzian zemdla³. Kiedy le¿a³ powalony niemoc±, ca³a komenda wykona³a brawurowo utwór "Besame Mucho". Kapral Klucha gra³ na grzebieniu.
¦roda
Gramy w rosyjsk± ruletkê. Cudem prze¿y³em. Posterunkowy Paproch, zamiast zostawiæ jedn± kule, wyj±³ tylko jedn± z magazynka. Wysz³y nasze braki w wyszkoleniu. Nikt nie zosta³ nawet dra¶niêty. Jedynie Klucha przytrzasn±³ sobie palec. Cynglem.
Czwartek
Wyruszyli¶my w po¶cig za skradzion± furgonetk± bankow±. Tego jeszcze nie by³o. Wszystkie rowery w akcji.
Pi±tek
Dzi¶ zawody strzeleckie. By³em drugi. Tu¿, tu¿ za pu³kownikiem ¯elaznym. Na nastêpne zawody bêdê musia³ przygotowaæ now± tarczê, bo od trzech lat mam ca³y czas ten sam wynik i obecna tarcza ju¿ mi mocno wyblak³a.
Sobota
Nareszcie weekend. Gram z posterunkowym Paprochem w szachy. Nawet nam szybko idzie , bo mamy tylko po³owe pionków i to w tym samym kolorze.
Niedziela
Dzisiaj mam wolne. Nie mogê jednak zapomnieæ o pracy. Wróg zawsze czuwa. Przegl±dam interesuj±c± ksi±¿kê dotycz±c± kryminalistyki. Ciekawie siê zaczyna, cytuje "...nazywam siê ¯bik a na imiê mam kapitan
Poniedzia³ek
Siedzê razem z kapralem Kluch± nad krzy¿ówk±.
Wtorek
Nadal siedzimy nad krzy¿ówk±.
¦roda
Przyszed³ pu³k. ¯elazny i powiedzia³ ¿eby¶my odwrócili krzy¿ówkê, bo le¿y do góry nogami.
Czwartek
Odwrócili¶my. Ale i w tej pozycji jest trudna. Siedzimy.
Pi±tek
Zg³odnia³em. Kapral Klucha chyba te¿, bo krzy¿ówka zniknê³a.
Sobota
Poniewa¿ zabrak³o krzy¿ówki z nudów zabrali¶my siê do ³apania bandytów. Ja z³apa³em jednego a kapral Klucha 38.(...)
Zbanowany
ze ¶wiec± takich policjantów krzy¿ówka najlepsza ( Klucha je papier )
Heh lol xD Nom panowie niebiescy rox^^ Najszybsze rowery w Polsce z przerzutkami Shimano pewnie xD A hulajnogi to maja pewnie do zadañ grupowych bo jeszcze na bagazniku ktos usiasc moze....