Witaj na pradawnym forum , które w czasach staro¿ytnych têtni³o ¿yciem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie maj± ju¿ takiej popularno¶ci, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi siê nuta nostalgii. Stary Le¶niczy wci±¿ tutaj mieszka :)
BazowyLVL
Skad Pobrac ta gre podac link Pliska ... Dziekia ...PzDr...
Ostatnio edytowany przez Alex (2008-11-14 15:58:29)
@pan up WARN PLAX !
Myslisz ze o czym jest to forum ?
Poszukaj, to nie boli !
I nie reklamuj wlasnych stron...
@topic
Tia... Gierka spoko, chociaz w porownaniu do NTSD...
Jest lepsze pod jednym wzglêdem.
Combosy s± efektywniejsze, i przyjemniej siê je ogl±da.
Gra jest super, graficznie nie grzeszy. Wszystkie postacie bardzo podobne do orginalnych, wszystkie jutsu s± u tych którzy siê nimi pos³uguj±. Jutsu s± wykonywane 1-2-3-4 przyciskami, bardzo mi siê podoba te¿ to ¿e jest opcja treningu i wysi³ku dru¿ynowego.
Ale ja daje tej grze 8/10
Pomog³em ? kliknij na ten link nic ciê to nie kosztuje ale mi to jest bardzo na rêkê . plz http://s1.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=130622
Co do gry to dopiero co j± pobieram.Mo¿ecie mi powiedzieæ controlsy do tej gry i jakimi controlsami sie wykonuje ró¿ne jutsu???Jeszcze by³bym wdziêczny jakby¶cie powiedzieli jak sie dodaje postacie.
Ostatnio edytowany przez Gaara890 (2008-12-07 07:48:17)
Aha.Jeszcze 1 pytanko.Jak sie robi jutsu??Bo mi co¶ wychodzi³o jak nonstop co¶ klika³em.Byle co.
I poprosi³bym o linka do tematu w którym jest jak dodawaæ postacie do Naruto Battle Arena 2
BazowyLVL
dla mnie najlepsza gra naruto na PC. Bardzo fajnie gra siê z kumplami. I jeszcze jak ma siê fajne postacie, które maj± du¿o technik to gra jest kozacka.