Witaj na pradawnym forum , które w czasach starożytnych tętniło życiem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie mają już takiej popularności, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi się nuta nostalgii. Stary Leśniczy wciąż tutaj mieszka :)
ja miałem bardziej rozbudowany przed formatem ale juz nniech bedzie taki jak mam swojądroga skądś zan ten temat już
http://img405.imageshack.us/img405/7411/kubbg6.jpg
Ostatnio edytowany przez Jmaczek (2007-09-08 11:31:14)
Zbanowany
A to jest mój (taki mały i skromny )
SSJ5
@ ostatni post
kroppel i znowu spam<edytuje bo nie chce spamnąć tak jak kroppel...
Ostatnio edytowany przez szklanka (2007-10-09 07:05:39)
No to teraz moja kolej... I bynajmniej naprawdę mam tak mało ikon! ...reszta w pasku zadań. xD
@edit:
mfoto padło, dałem nowy link, już ze zmienioną tapetką.
@edit2:
Jak widać, usunęło mi screena, wrzucam nowego, w nowym poscie.
Ostatnio edytowany przez Zack Fair (2007-10-26 19:10:34)
Yawnxz00r... Ja też miałem niestety pewnego uciążliwego gościa, który zmusił do formatu ... ><. Dlatego jeszcze nie zdążyłem zawalic pulpitu wodospadami ikonek...
NO wiecie - chce wrzucić mój pulpit ( tylko mi sie nie śmieć )
Kiedyś był lepszy - ale format dużo robi, nie mam tak czasu by nad nim posiedzieć.
A to co mi kiedyś brat zrobił - było super - ale co tu pisać -> On stał się jednym wielkim leniem wiec mi nie pomoże ( a sama tego nie zrobie ) ale ja go kiedyś zmusze.
Bla bla bla - znowu za dużo pisze.
Hmmm prawie każdy tutaj coś z anime/mangi nikt nie stosuje szarego tła po prostu ^^ ?
Mi się kiedyś zdarzało, że przedkładałem je przed jakimiś konkretami
Btw. chyba tylko ja mam takie pomysły >.>
Ostatnio edytowany przez Kroppel Beskidoos (2007-10-07 17:43:08)