Witaj na pradawnym forum , które w czasach starożytnych tętniło życiem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie mają już takiej popularności, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi się nuta nostalgii. Stary Leśniczy wciąż tutaj mieszka :)
Ozaru
Mam pytanie. JAk przejsc chunnin exam w tej grze? Bo pisze test udaje mi sie go napisac przenocimy mnie do lasu dostaje scrol zabijam gosci mam 2 wchodze do wiezy ide az do konca do gory trafiam na jakas ale i co dalej?
Myslalem ze trzeba kogos pokonac to tam szedlem z takim gosiem zrobilem z niego miazge i nic Teraz stoje i za cholere nie wiem co mam robic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pomużcie
SSJ.p.2
giller cos mi sie stlo i mam nick michałek wyslalem wiadomosc na PW odpisz
SSJ.p.2
kurde mam duzo postow i niemoge dac nawet 1 +
mateusz11448 napisał:
kurde mam duzo postow i niemoge dac nawet 1 +
No bardzo masz duzo postow az 20 wow...
Co do gry to kolejny Rip juz mi sie zygac chce jak wlaze za gre i widze taka gownana i prawie na wszystkich servach naruto na byond grafike.
Zamiast tej gry pograjcie sobie w Way of the shinobi to jest gra z klasa,dobra grafika,wiecej opcji,dopracowana jest poprosu.
SSJ.p.2
akyrat grałem w to to jest gówno i tyle shinobi masterz lepsze
Ozaru
Rajek co do tego masz racje kompletny RIP ale mi sie podoba. Znajdz mi jakas fajna gre na BYOND o naruto oprocz Ryuu Gakue I NWOTS i ROA. Prawie niemozliwe co nie?
SSJ.p.2
właśnie a narazie niechodzi gra jest off niewiem czemu albo tylko ja niemoge wejśc
pograjcie w Ryuu Gakure to dopiero jest server ;)Polsko-USA
Ostatnio edytowany przez Rajek (2008-08-06 18:43:39)
SSJ.p.2
Rajek napisał:
pograjcie w Ryuu Gakure to dopiero jest server ;)Polsko-USA
to jest forum o shinobi masterz a mam pytanie do tego kiedy ma sie 2 ogon potem 3 i 4 i tak dalej?
Kaioken
super gra chociarz jeszcze malo rozumiem co to znaczy You aren't qualified (Need over 1250 Each stat and Genin to qualify.
Kaioken
e a co znaczy You must wait for the Exam to star ide na egzamin na chunina i mi to pisze co mam zrobic zeby zdawac
Naruto4000 napisał:
e a co znaczy You must wait for the Exam to star ide na egzamin na chunina i mi to pisze co mam zrobic zeby zdawac
Pisze ze musisz poczekac na egzamin bo go moze teraz nie ma?-.-
Kaioken
e zdalem egzamin zdalem las smierci a dalej jestem geninem oco biega !
mateusz11448 ja umiem robic ogony napisz na gg 8706362
Ostatnio edytowany przez Naruto4000 (2008-08-09 09:36:01)