Witaj na pradawnym forum , które w czasach starożytnych tętniło życiem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie mają już takiej popularności, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi się nuta nostalgii. Stary Leśniczy wciąż tutaj mieszka :)
nawalony koleś wraca z baru do domu wchodzi do któregoś bloku( u niego na osiedlu wszystkie tak samo pomalowane są bloki, a już zbyt pijany żeby rozróżnić adresy)czołga sie po schodach i puka do drzwi.. Babka otwiera drzwi.. mowi: Przzeepraszaamm czy jaa ty mieszkammm?
babka mówi: nie ja tu mieszkam spadaj.. trzask dziwami.. koleś szuka dalej.. kreci sie po tym bloku i znowu do tej samej babki i do tych samych drzwi... Babka otwiera .. mówi: Przzeepraszaamm czy jaa ty mieszkammm? Nie już ci mówiłam huju ze ja tu mieszkam a nie ty spadaj.. TRZASK!..koleś szuka dalej.. kreci sie po tym bloku i znowu do tej samej babki i do tych samych drzwi... babka znowu otwiera
..mówi: Przzeepraszaamm czy jaa ty mieszkammm? NIE JUŻ CI KQRWA MÓWIŁAM!! No to koleś mówi NO TO JAK TO KQRWA PANI WSZĘDZIE MIESZKA A GDZIE JA MIESZKAM!!!??Koniec mam nadzieje ze czajicie, (soryy wszystkim admina ale ten kawał to wyjątek)
:kaszalot:
1.Cenzura , według ankiety przeprowadzonej na tym Forum { Nie pamiętam przez kogo , chyba w dziale różne } 30% stanowi 11-12 Latki , Trzeba uważać
2.Głupi Żart 2/10
- Wulgaryzm
- Denne
- Beznadziejne i Głupie
- Za krótkie
+ --Nie ma P