Witaj na pradawnym forum , które w czasach starożytnych tętniło życiem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie mają już takiej popularności, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi się nuta nostalgii. Stary Leśniczy wciąż tutaj mieszka :)
SSJRosy
SSJ5
Extra filmik, bardzo ciekawie się zapowiada:)
"I will never die" <-- miłe xD
pozdro xD
SSJRosy
ja to po obejrzeniu tego filmiku to sobie pomyślałem że troche to dziwne ze naruto miałby zginąć, ale trzeba obejrzeć obowiązkowo
SSJ5
Naruto i śmierć? Hahhaha, no coś Ty, he won't die
pozdro xD
SSJRosy
Narazie to się niezbyt dużo dowiedzieliśmy ale trzeba będzie go obejrzeć
SSJ5
No obowiązkowo, trzeba obejrzeć, bo to będzie super film naruto xD Naruto nie umrze, on jest najlepszy.
Mam nadzieję, że twórcy postarają się i będzie to coś superowego, coś czegoś jeszcze nie było
Czekam na ten "movie" z niecierpliwością
SSJRosy
mi sie tez tak zdaje ze naruto nie KAPUTT
Oczywiscie znowu tu odgrywa duza role reklama ktora ma przyciagnac fanow, film musi zarobic a jak wydadza kotrowersyjny trailer to polowa sukcesu juz jest. Naruto napewno nie zginie , gdyz filmy kinowe nie moga zmieniac glownej fabuly Naruto. Oczywiscie na film przyjdzie nam poczekac jeszcze bardzo dlugo, zapewne do kwietnia lub maja 2008. W japoni maja premiere w sierpniu 2007 wiec moze czegos sie dowiemy na temat fabuly z jakiegos forum.
SSJ5
naruto nigdy nie zginie on przeżyje anime, mangę i samego autora
Widziałem filmik kilkukrotnie i od razu, bez żadnej analizy stwierdzić można, że główny bohater NIE może zginąć w filmie kinowym! Kinówki to przecież filler'y nie mające żadnego związku z mangą.
Ja sobie nie robie wielkich nadziei. Jak dotąd to wszystkie kinówki były denne, oczywiście ta ma super zapowiedzie, ale przecież taka role pełnia trailery pokazać same plusy danej produkcji