Witaj na pradawnym forum , które w czasach starożytnych tętniło życiem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie mają już takiej popularności, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi się nuta nostalgii. Stary Leśniczy wciąż tutaj mieszka :)
SSJRosy
Zapraszam bardzo serdecznie do gry online:
www.naruto-arena.com
UWAGA! żeby zacząć grać należy się zarejestrować za FREE
SSJ5
Oj tak, często w to gram, to jest super gierka. Warta uwagi. Jestem Legendarnym Saninnem i mój ranking wynosi teraz 578. Nie mam odblokowanych jeszcze wszystkich postaci, teraz próbuję zdobyć Sasuke CS2.
Ciężkie są te misje, ale się nie poddaję.
Gra jest świetna i wymaga pomyślunku.
Moja ulubiona postać to Rock Lee
pozdro xD
SSJRosy
Rock Lee napisał:
Oj tak, często w to gram, to jest super gierka. Warta uwagi. Jestem Legendarnym Saninnem i mój ranking wynosi teraz 578. Nie mam odblokowanych jeszcze wszystkich postaci, teraz próbuję zdobyć Sasuke CS2.
Ciężkie są te misje, ale się nie poddaję.
Gra jest świetna i wymaga pomyślunku.
Moja ulubiona postać to Rock Lee
O_o a ja to sie mecze zeby zostac Chuuninem... az szkoda o tym mowic
SSJ5
Mogę Ci pomóc kolego, z miłą chęcią służę dobrą radę
W razie czego pisz śmiało, rozwińmy ten temat
pozdrawiam xD
SSJRosy
bardzo dzięki za pomoc ale niby jak mi mozesz pomóc?? z checią bym sie dowiedział
SSJ5
Ponieważ znam się na tej grze. Wiem na czym polega, jakie są dobre teamy i jak ułatwić Ci wygrywanie. Napisz jaki masz problem a Ci pomogę
SSJRosy
Hosik a jaka masz range?? bo ja wlasnie weszlem na Chuunina
SSJ5
gra się bardzo łatwo i przyjemnie.
Z na razie dostępnych ninja wybieramy 3 do swojej ekipy.
Najlepiej aby uzupełniali się chakrą(np. rock lee-taijutsu, naruto-ninjutsu, kankuro-random)
Jeśli chodzi o samą grę, to raz jest nasza tura raz kolesia.
Każdy ninja ma 4 ataki(jakby ktoś jakiegoś nie rozumiał to pisać do mnie)
Celem gry jest pokonanie przeciwnika,
jeśli jakiś atak leczy, bądź dodaje nam klikamy najpierw na atak, potem na siebie
jeśli zaś rani, najpierw na atak, potem na przeciwnika (przeciwników) jeśli atak jest przestrzenny.
Najlepszy team na początek do grupa 7(Naruto, Sasuke & Sakura)