Witaj na pradawnym forum , które w czasach starożytnych tętniło życiem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie mają już takiej popularności, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi się nuta nostalgii. Stary Leśniczy wciąż tutaj mieszka :)
A więc zrobiłem Video tutka, jak zrobić GIFA, jak zrobićżeby nie skakał, i co zrobić żeby się stykały... tak naprawde, to mamy juz jak zrobic gifa i co zrobic zeby nie skakal... rozumiem... ale co do tego jak zrobic gifa, to niektore osoby nie kapuja tego i przyda im sie malutki pokaz Wiec ogladajcie...
Uwaga: Na końcu filmiku są 2 reklamy. Narutoforum i innego forum... mam pozwolenie od moderatora That Man na te reklamy, ponieważ dałem to też na inne forum, i ludzie mogą przybywać
http://www.youtube.com/watch?v=3UBx0Q_r7IQ
Bardzo ładny tutek
Super, dajesz napisy, sam korzystałemk z tego sposobu jak jeszcze robiłem gify... very gut!
@up
Nie jest tak źle. Nieźle się bawiłem przy robieniu 150 klatek. ; ]
@topic
Dobry tutek. Na pewno z niego skorzystam.
Dobry tutek napewno się komuś przyda.
Ale ten spam, na pewno sie nikomu nie przyda , warn, ojoj, to już czwart. Więc ban // Oxinion
Ostatnio edytowany przez Matix3211 (2009-08-10 16:20:48)