Witaj na pradawnym forum , które w czasach starożytnych tętniło życiem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie mają już takiej popularności, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi się nuta nostalgii. Stary Leśniczy wciąż tutaj mieszka :)
SSJ4
Nawet fajna gierka wystarczy sie zarejestrowac na www.metin2.pl i ściągnąc klienta. To chyba wiadome ze trzeba miec poczte e-mail by potwierdzic passy. Mozna za sms kupowac znaki a za nie mozna kupowac np.
Maske uczuc dzieki ktorej mzoemy okazywac swoje uczucia do kogos. mój nick w grze:
Nick:CRaCKer
EQ: NIEWAŻNE
LvL:20
Plusy postaci:
+ postac posiada baardzo duzo hitpoints
+ Nie meczy sie szybko w biegu
Minusy postaci:
- 600pkt energii do uzywania Wirów miecza itp.
- Ma za duży ciężar w plecaku (nosi za dużo itemów)
- Słaby przeciwko Osobnikom, ktore maja hp i mane rowna 1105
Tak gram w ta gre juz od wakacji... lecz ona mnie troche znudzila, ale bardzo polecam bo powracam do gry ...
Mam 12 level.. kiedys mialem 25 i 21 ... ale co mi tam ... Moj nick w grze Hegzor ... Jestem w krolestwie Chunjo (te żółte). Pozdrawiam
SSJ.p.2
Też grałem miałem woja 31 z ribem +7 koniem na 5 poziomie i różne pierdołki
Przybysz
Zaroąbista gierka tylko ze mam narazie 26 poziom i kon mi zdechł
No to ja wam opowiem jaka mailem postac:
bylem w top 150 na Fenix mialem 54lvl woj body M3 Aura M2wir meicza smocza +8 z KD defa +4 wielki +6 z 3Kd udanymi konia bojwoego
sam bralem na siebie okolo 8 grup BO
i takie tam
Przybysz
no ja narazie przerwe se zrobilem
LSSJ
ja gram od niedawna mam ninje na 6 lvl xD giera zaromb
Przybysz
podexpic cie
a tak wogle to mi konto okradliale je odzzyskalem
Kaioken
Tez grałem nawet fajne mialem ninja na 46