Witaj na pradawnym forum , które w czasach starożytnych tętniło życiem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie mają już takiej popularności, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi się nuta nostalgii. Stary Leśniczy wciąż tutaj mieszka :)
Grimjow
Zdecydowanie podoba mi się trzecia wersja.Podoba mi się ten zanikający napis.Te drzewa,badyle czy co to takiego mi tu nie pasują.Ladne c4d
8/10 ;p
Iron man
Widać z tutka że praca nie wymaga zbyt wielkiej roboty.Napis pasuje idealnie.Wszystkie kolory dobrze się komponują.Ta częśc c4d na dole po prawej tak jakoś średnio mi pasuje reszta ok
9/10
Iron Man - nie najgorzej... ładne c4d wokoło rendera, kolorystyka też mi się podoba. Mogłeś dodać jakieś świetliki czy cuś. Napis ujdzie w tłoku ;P Gorzej ze światłem, niezbyt Ci wyszło. Smuż, nawet, nawet. Ocena to 7/10. Zaniżyłem trochę, bo z tutka widzę, że się tak do tego nie przyłożyłeś zbytnio, chodzi mi tu o to, że dość krótko robiłeś ;p
Krótko nie robiłem, tylko krótko zwięźle i na temat pisałem, robiąc screena w najważniejszych fragmentach ;s
Grimm słaby, właściwie nic mi się w tym sigu nie podoba.
Iron Man - wszystko ładnie tylko napis tak sobie, a reszta tak jak kuboss.
A tut... ocenie tutaj, nie będę nabijać kolejnego posta w innym temacie. Prosty, ale opisany niedokładnie. Na pewno nie dla całkiem zielonych, a efekt jest prosty, Ci bardziej doświadczenie pewnie już umieją to, co opisałeś w tucie.
Jak już robisz siga i smużysz, to mógłbyś dać ustawienia smudge toola.
War Tag
v.1
v.2
v.3
Notka: Wstawiam trzy wersje jednej sygnatury, gdyż nie wiem która v. lepsza. Dodam tudzież, że napis celowo mało widoczny.
według mnie najlepszy jesy sig nr 2
troszeczkę jaśniejszy od 1 a 3 średnio mi się podoba
fajny c4d ^^
oczywiście render mogłeś troszeczke bardziej wtopić ale wybaczam
ocena: 8,5/10 for all
@ down
oki ^^
Ostatnio edytowany przez Minato (2009-09-19 20:32:08)
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
LSSJ
w tej sygnie jest napisane same war a gdybys tak napisał GoD
of
WaR
a co do samej sygny jest bardzo ładna.... tylko ta czarno-biała jest taka... malo zywa xDD
podoba mi sie jeszcze ta z iron-man'em
Nie wiem czy wszystkie sa na 1 stronie ... a wiec ocenie te na 1 stronie .
Dales Ladna ramke najlepsza z mozliwych chociaz jedna ramka na wszystkich , nie wiem za co to ma sluzyc za to aby Cie rozpoznawac czy na brak pomyslu , najlepiej wg mnie wyszedl Ci Itachi , bardzo wyrazny , napis mi tylko nie pasuje .
w 2 i 3 nie podoba mi se to , ze sa 2 napisy , w 2 wyglada jakby to byl kwadrat wklejony , niepodoba mi sie do .
3 rowniez dobra jak 1 tylko 2 napisy jak wspomnialem wczesniej i w dodatku ten 2 taki czarny gdybys go usunal lepiej by to wygladalo .
Ocenki : Itacz 10/10 Bo$ki
2 sygna cienko 6/10 uwielbiam hinate
3 sygna - 8.5/10 napisy 2 , 2 czarny co nie pasuje .
ogolnie 8 - 8.5
Po praktycznie roku, wracam do grafiki. Na początku sigi, ale przechodzę na laye ^^
Tak, wiem. Napis beznadziejny ;s
I Mhrooczna wersja
Ostatnio edytowany przez Spejder (2010-09-05 10:10:50)
to jest straszne. W obu wersjach kolory dobijają swoją beznadziejnością. Szczególnie w tej mrocznej wersji.Napis mogłeś od razu wywalić. NA całość dałeś jakiś okropny kontrast. Szczególnie prawy dolny róg. Po lewej C4D nie pasuje. Zgroza
Niu
Kebab fanclub, dołącz i ty
A więc pirwszwa jest naprawde swietna 10/10 a co do pozostałych dwóch to są fajne ale do Hinaty nie pasują tła raczej powiny być spokojniejsze i mniej efektowne, ale ogółem są całkiem niezłe 6/10