Witaj na pradawnym forum , które w czasach staro¿ytnych têtni³o ¿yciem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie maj± ju¿ takiej popularno¶ci, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi siê nuta nostalgii. Stary Le¶niczy wci±¿ tutaj mieszka :)
Ok, otwieram dzisiaj sHadow's Tutorial Workshop, dla pocz±tkuj±co-¶redniozaawansowanych.
Pewnie kiedy¶ ka¿dy z was pomy¶la³, co to bêdzie, jak sHadow wyjawi swoje tajemnice... Swoje mroczne tajemnice tworzenia swoich sygnatur... My¶leli¶cie? To pewnie jeszcze d³ugo poczekacie Chocia¿, w czê¶ci mo¿e...
PODSTAWY
£adowanie brushy/pêdzli.
HinataSignature Tutorial
POCZ¡TKUJ¡CY
Ciekawy efekt, który mo¿na osi±gn±æ za pomoc± renderów C4D
¦REDNIO ZAAWANSOWANI
.:Lineage II Tag Tutorial:.
.:Halo Sig Tutorial:.
.:NightClaver Tag Tutorial:.
.:Hitman Tag Tutorial:.
INNE
Smudge Settings by sHadowPL
Mówcie, jakie tutoriale powinienem pisaæ, postaram siê je wtedy stworzyæ.
A ja bym poprosi³ o tutka na spirit sigi ... taki np jak ten co dawa³e¶ go w 3 wersjach Colour & BW.
Oczywi¶cie wiem ¿e pracujesz w PSie ale spox, umiem sobie wszystko p¿e³o¿yæ na "gimpowy jêzyk"
Noi jeszcze na ten SmugeStyle... bo ten styl... b/s... (brak s³ów )
SSJ5
@up
Jak mo¿e prze³o¿yæ skoro nie bawi³ ani nie bawi siê w GIMP'ie? On przecie¿ 1/2 filtrów mo¿e nie znaæ albo nawet wszystkich, bo przecie¿ przez 6 lat robi³ w PS'ie a w GIMPIE nawet jednego dnia o.O
@downdown
To jest nerwowo¶æ xD? Ci tylko mówie bo twój post wygl±da³ jakby sHaady mia³ wiedzieæ co to GIMP xD
Ostatnio edytowany przez szklanka (2008-02-24 18:18:27)
Eee...ja mam problemy z ostatnim tutem : jakim brushem smudguje siê te stocki ? , i czy ten stock to po prostu rozmazane brushe czy jaki¶ obrazek ? , z jakiej stronki braæ fajne C4D ? ....i równie¿ prosze o przet³umaczenie tego 3 tutka ;p ^^
Brusha nie podam, bo kupiony na PlanetRenders...
Stock to smudgowany stock, chyba wiadomo, no nie?
C4D to z planetrenders, ale z forum.
Przet³umaczenie... Jako¶ nie mam czasu
Og³aszam wszem i wobec ! ¯e za³o¿yciel tematu pan shadowPL zrobi³ tak du¿o : dla nas pocz±tkuj±cych grafików ¿e nie wyobra¿am sobie sytuacji w której za te tutoriale nie dostaje PRZYNAJMNIEJ plusa !
Ja ci dziêkowa³em wielokrotnie ! Teraz mogê zrobiæ sobie tak± sygne i mieæ z niej podnietê ! xd !!!!
!!! DZIÊKUJE ZA TUTKI !!!