Witaj na pradawnym forum , które w czasach starożytnych tętniło życiem. Dzisiaj inna epoka, fora internetowe nie mają już takiej popularności, ale mimo to zajrzyj do nas , napisz posta lub na chacie od czasu do czasu. Zagraj w mugena z postaciami ze swojego ulubionego anime. Niech pojawi się nuta nostalgii. Stary Leśniczy wciąż tutaj mieszka :)
Ok, otwieram dzisiaj sHadow's Tutorial Workshop, dla początkująco-średniozaawansowanych.
Pewnie kiedyś każdy z was pomyślał, co to będzie, jak sHadow wyjawi swoje tajemnice... Swoje mroczne tajemnice tworzenia swoich sygnatur... Myśleliście? To pewnie jeszcze długo poczekacie Chociaż, w części może...
PODSTAWY
Ładowanie brushy/pędzli.
HinataSignature Tutorial
POCZĄTKUJĄCY
Ciekawy efekt, który można osiągnąć za pomocą renderów C4D
ŚREDNIO ZAAWANSOWANI
.:Lineage II Tag Tutorial:.
.:Halo Sig Tutorial:.
.:NightClaver Tag Tutorial:.
.:Hitman Tag Tutorial:.
INNE
Smudge Settings by sHadowPL
Mówcie, jakie tutoriale powinienem pisać, postaram się je wtedy stworzyć.
A ja bym poprosił o tutka na spirit sigi ... taki np jak ten co dawałeś go w 3 wersjach Colour & BW.
Oczywiście wiem że pracujesz w PSie ale spox, umiem sobie wszystko pżełożyć na "gimpowy język"
Noi jeszcze na ten SmugeStyle... bo ten styl... b/s... (brak słów )
SSJ5
@up
Jak może przełożyć skoro nie bawił ani nie bawi się w GIMP'ie? On przecież 1/2 filtrów może nie znać albo nawet wszystkich, bo przecież przez 6 lat robił w PS'ie a w GIMPIE nawet jednego dnia o.O
@downdown
To jest nerwowość xD? Ci tylko mówie bo twój post wyglądał jakby sHaady miał wiedzieć co to GIMP xD
Ostatnio edytowany przez szklanka (2008-02-24 18:18:27)
Eee...ja mam problemy z ostatnim tutem : jakim brushem smudguje się te stocki ? , i czy ten stock to po prostu rozmazane brushe czy jakiś obrazek ? , z jakiej stronki brać fajne C4D ? ....i również prosze o przetłumaczenie tego 3 tutka ;p ^^
Ogłaszam wszem i wobec ! Że założyciel tematu pan shadowPL zrobił tak dużo : dla nas początkujących grafików że nie wyobrażam sobie sytuacji w której za te tutoriale nie dostaje PRZYNAJMNIEJ plusa !
Ja ci dziękowałem wielokrotnie ! Teraz mogę zrobić sobie taką sygne i mieć z niej podnietę ! xd !!!!
!!! DZIĘKUJE ZA TUTKI !!!